Tänne asti kautta piti odottaa, että kaikki joukkueen pelaajat ovat paikalla yhtä aikaa. Omien pelaajien lisäksi matkaan saatiin kolme Welhotarta rinnakkaisedustus luvalla.

KaPa 65 – FB Factor 3-10 (2-5, 0-1, 1-4)

Välieräpelissä vastassa oli Länsirannikon lohkon voittaja KaPa Uudestakaupungista. KaPa tiedettiin hyvin juoksuvoimaiseksi joukkueeksi, joka karvasi aktiivisesti ylhäältä saakka. KaPa järkyttikin Factorin tyttöjä heti ensimmäisessä vaihdossa siirtymällä 1-0 johtoon. Mitä pidemmälle erä eteni, niin sen paremmin Factorin kone käynnistyi, ja ensimmäisen erän aikana saatiin tehtyä viisi maalia, joista kaksi alivoimalla. Toinen erä oli vähämaalinen ja sekava muutaman jäähyn takia. Kolmannessa erässä Factor huilitti avainpelaajia ja näin saatiin kaikille mukana olleille tytöille peliaikaa. Summerin soidessa Factorin tytöt juhlivat 10-3 voittoa ja paikkaa illan finaaliin.

Factorin pistetytöt: Eveliina Karhapää 2+3, Kiia Kokko 3+0, Tiia Romppanen 1+1, Ella Jolkkonen 1+0, Ella Varis 1+0, Salla Lötjönen 1+0, Netta Räty 1+0, Niina Salo 0+1, Silja Kuusela 0+1, Nelli Kämäräinen 0+1

Maalikooste

FB Factor – Tiikerit 1-4 (1-2, 0-1, 0-1)

Muutaman tunnin tauon ja ruokailun jälkeen kaikki näytti hyvältä ennen päivän finaalia. Finaalivastustaja Tiikerit olivat voittaneet oman välieränsä tiukkojen vaiheiden jälkeen jatkoajalla. Factor sai hyvän alun otteluun, kun tytöt siirtyivät ensimmäisen erän alussa, juuri ylivoiman päättyessä 1-0 johtoon. Siinäpä ne pelin hyvät asiat sitten olivatkin. En tiedä johtuiko pelin tason romahtaminen siitä, että välierässä päästiin liian helpolla, ja tässäkin pelissä siirryttiin johtoon vai mistä, mutta johtomaalin jälkeen lähes kaikki asiat tehtiin päin honkia. Maalipaikkoja pystyttiin kyllä luomaan varmaan kahteenkymmeneen maaliin, mutta viimeistely oli sieltä tännepäin. Energiaa kulutettiin tuomarille mussuttamiseen ja vastustajan housujen korkeuden arvostelemiseen. Jouduttiinpa aikalisäkin käyttämään siihen, että pelaajat eivät taklailisi vastustajia. Pelaajat alisuoriutuivat, ja valmentajat eivät saaneet joukkuetta toimimaan kurinalaisesti. Tiikereille täysin ansaittu voitto, jota heidän valmentajansakkaan eivät pelin jälkeen meinanneet uskoa todeksi.

Fcatorin pistetytöt: Kiia 1+0, Nelli 0+1