Ajankohtaista

Blackbirds – FB Factor 5-1 (1-0, 4-0, 0-1)
Aamulla bussi starttasi kohti Imatraa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Keravan Black Birds. Ekassa erässä peli tuntui ja näytti hieman epäselkeältä, jolloin vastustaja teki ensimmäisen maalinsa ajassa 12.05. Ensimmäisessä erässä ei tullut enempää maaleja kumpaankaan maaliin, mutta peli oli silti yhtä sekavaa.

Toiseen erään asenne oli jo parempi, mutta se ei riittänyt tällä kertaa. Black Birds pamautti toisen maalinsa heti toisen erän alkuun ajassa 15.13. Toisessa erässä Black Birds näytti olevansa parempi ja teki kolmannen maalinsa heti toisen maalin jälkeen ajassa 17.08. Black Birdsin neljäs ja viides maali syntyivät ajassa 22.33 ja 25.57.

Kolmannessa erässä Factor teki avaus maalinsa ajassa 33.18. Kolmannessa erässä ei sen enempää maaleja nähty. Vastustaja näytti olevansa parempi ja voitti ottelun lukemin 5-1.

Kiitos vastustajalle hienosta pelistä. Tällä kertaa Factorin taistelu- ja voiton tahto eivät riittäneet.

Factorin pistenaiset: Jennica 1+0, Saara 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor – Voima 5-5 (3-1, 0-4, 2-0)
Noin parin tunnin tauon jälkeen Factor siirtyi taistelemaan Imatran Voimaa vastaan. Ensimmäisessä erässä Factorilla oli hyvä taistelu tahto ensimmäisen pelin häviön vuoksi. Avausmaalin pelissä teki Voima ajassa 1.42. Factorin pelaajat eivät tästä maalista hätkähtäneet, jolloin syntyikin ajassa 6.38 Factorin ensimmäinen maali. Parin minuutin jälkeen Factor ottikin ottelusta johdon, kun Jennica laukaisi pallon maaliin ajassa 9.32. Kolmas Factorin maali oli Tšekkiläisen Katerinan taidon näyte.

Toiseen erään lähdettiin Factorin johtolukemin 3-1. Toisen erän alkupuolella Factor hallisti peliä. Vastustajan hienot ja vaikeat pomppuvedot olivat hankalia maalivahdille. Voima tekikin toisessa erässä neljä maalia. Voiman toinen maali syntyi ajassa 26.32. Melkein heti perään Voima näytti voiton tahtonsa, josta Factorin pelaajan menivät hämmilleen ja jo ajassa 28.16 Voima tasoitti pelin 3-3. Voima sai johtoasemansa ajassa 29.32, kun tekivät neljännen maalinsa. Heti neljännen perään Voima teki viidennen maalinsa ajassa 29.49.

Kolmanteen erään lähdettiin Voiman johtoasemassa tuloksin 5-3. Kolmannen erän alussa ei tullut minkäänlaisia tuloksia, joten Factorin valmennus päätti ottaa aikalisän ajassa 42.17, jolloin pelaajien taistelu tahto koveni ja pelaaminen näytti pelaamiselta. Maalivahti Aada Jankko otettiin maalilta pois ja ruvettiin pelaamaan kuudella pelaajalla. Tämä ratkaisu oli Factorille todella antelias. Nimittäin ajassa 43.27 Factor kaventi pelin 4-5. Heti perään Factor tekee tasoitus maalin ajassa 43.40. Ottelu päättyi tasapeliin 5-5.

Yhdestä pisteestä huolimatta reissu oli antelias ja hauska. Factor näytti todella toisen pelin viimeisessä erässä, että kaikki on mahdollista ja pohjaltakin voi nousta todella nopeasti ylös.

Factorin pistenaiset: Katerina 1+1, Saara 1+0, Jennica 1+0, Milla 1+0, Julia 1+0, Veera 0+1