Ajankohtaista

FB Factor – SB Pro Ⅱ 3–11
Uuden vuoden ensimmäiset pelit aloitettiin tutusti kotihallilla. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SB Pro Ⅱ, jota vastaan olimme aiemmin pelanneet tiukan tasapelin. Tähänkin peliin lähdettiin hyvällä asenteella.

Peli alkoi hieman tunnustelevasti. SB Pro aloitti maalinteon ajassa 2.22, mutta Factor tasoitti tilanteen 1–1 ajassa 4.14. Koko pelin hienosti pelannut junnuketju oli asialla, kun Rova syötti ja Saara teki maalin. Pro ehti tehdä vielä toisen maalin ensimmäiseen erään, mutta olimme hyvin mukana pelissä erätauolle mentäessä.

Toisessa erässä jatkettiin hyvää taistelua. Factorin maalinteosta vastasi Merike Niinan syötöstä. Junnuketju pyöritti peliä vastustajan päässä, mutta maalia jäi puuttumaan. Pro teki kolme maalia erässä ja toiselle erätauolle mentiin lukemissa 2–5. Kolmanteen erään tiivistettiin kahteen pelaavaan ketjuun, jotta saataisiin peliin parempi ote. Factorin taistelu ei kuitenkaan tänään riittänyt. Hyvällä pelipäällä ollut Pro meni menojaan. Julia teki vielä pelin loppuun Pajun syötöstä yhden maalin. Peli päättyi Prolle lukemiin 3–11.

Factorin pistenaiset: Saara 1+0, Merike 1+0, Julia 1+0, Niina 0+1, Rova 0+1, Paju 0+1.

Ottelun tilastot

RSS Pantrhers – FB Factor 4-6
Neljän tunnin tauon jälkeen vastaan asettui toista kertaa tällä kaudella RSS Panthers. Vastustaja sai peliin heti unelma alun laittamalla pallon maalin ensimmäisen kerran ajassa 00.49. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu vaan lähdettiin hakemaan tasoitusmaalia. Ajassa 10.09 onnistuimme maalinteossa kun Aino J maalaa Millan hienosta esityöstä.

Toiseen erään lähdettiin 1-1 tasatilanteesta. Minuutti pelattu ja Julia tekee maalin Venlan syötöstä. Nopeasti vastustaja tasoittaa pelin 2-2. Factor hallitsee loppuerää Aino R:n ja Julian tehdessä seuraavat maalit.

Kolmas erä jatkuu Factorin johtaessa 4-2 ja pelikellon ollessa 38.33 pakin paikalta Sanni maalaa pelin 2-5, mutta vastustaja ei luovuta. Panthers lähtee takaa-ajoon, kavennusmaali klo 39.45, tilanne 3-5, klo 42.05 tilanne jo 4-5, Panthers yrittää tasoitusta ilman maalivahtia Salla ja Merike karvaavat pallon itselleen ja Merike maalaa loppulukeman 4-6 Factorille.

Factor piti pallon hallinnan koko pelin ajan, mutta ajoittain Panthers pääsi vaarallisesti vastahyökkäyksiin ja loi jopa Factoria enemmän maalipaikkoja Minttu Ryynäsen vartioimalle maalille, mutta Minttu oli muurina maalilla tärkeissä paikoissa ja tuki joukkueen matkaa kohti ansaittua voittoa.

Factorin pistenaiset: Julia 2+0, Merike 1+1, Salla 0+2, Fredu 1+0, Aino J 1+0, Aino R 1+0, Venla 0+1, Milla 0+1