Ajankohtaista

FB Factor – SB Vantaa 8-0

Yli kuukauden tauon jälkeen päästiin viettämään pelipäivää. Aamupäivän pelissä vastaan asettui SB Vantaa. Saimme peliin erinomaisen alun, kun kuuden minuutin kohdalla tulostaululla oli jo lukemat 3-0 meidän hyväksi. Maalinteossa onnistuivat Jennan esityöstä Saara, Jennican vedosta paluupallon sisään iskenyt Salla sekä Veeran vedon jälkitilanteesta Sanni. Ylivoimallakin pääsimme pyörittämään, mutta tällä kertaa tuloksetta, joten erätauolle siirryimme 3-0 tilanteessa.
Toisessa erässä maalisarakkeeseen napsahti yksi maali meille lisää, kun Kati taisteli pallon itselleen ja harhautteli vastustajan maalivahdin ulos tilanteesta. Jäähyjä vihellettiin kummallekin joukkueelle yhdet, mutta niistä ei syntynyt erikoistilannemaaleja kumpaankaan päähän.
Kolmanteen erään lähdettiin siis hyvällä fiiliksellä jatkamaan omaa hyvää peliä ja maalejakin saatiin tehtyä vielä neljä lisää. Heti erän alkuun Merike laukoi 5-0 maalin ylivoimalla Jennican syötöstä. Muutama minuutti tämän jälkeen Nea Rova käytti maalipaikkansa tehokkaasti laukoen pallon verkkoon Iitan tehtyä esityön. Seuraava maali syntyi, kun omasta päästä päästiin purkamaan paine nopeasti ja päästiin ylivoimahyökkäykseen, Aino syöttäjänä, Sanni viimeistelijänä. Loppulukemat 8-0 iski taululle Jennica hienolla vedolla Niinan syötöstä.

Peli oli meillä hyvin hallussa koko 45 minuutin ajan, vaikka siitä muotoutuikin aika rikkonainen lukuisten jäähyjen vuoksi. Tavoitteena oli pitää hauskaa, ja tässä onnistuttiin!

Factorin pistenaiset: Jennica 1+2, Sanni 2+0, Saara 1+0, Rova 1+0, Mersu 1+0, Salla 1+0, Kati 1+0, Niina 0+1, Iita 0+1, Jenna 0+1, Aino R 0+1, Veera 0+1

Ottelun tilastot

O2-Jyväskylä II – FB Factor 4-2
Päivän toiseen peliin asteli vastaan kokenut O2-Jyväskylä II. Ulkolämpiltä haettiin positiivinen rähinä ja hieman jännitti montako pelaajaa selviää hengissä kentälle asti rugby-tyyppisestä alkulämmittelystä.
Ensimmäinen erä lähtikin räväkästi käyntiin kun jo parin minuutin pelin jälkeen Jennica näytti osaamistaan parin harhautuksen muodossa ja syötti Niinalle takatolpalle, joka puttasi pallon maaliin. Kauaa ei kuitenkaan ehditty johtoasemasta nautiskella, kun O2 kuittasi tasoihin jo minuutin kuluttua.
Peli oli kovaa vääntöä ja vastustajan korkea karvaus aiheutti päänvaivaa. Kulmista ei meinattu löytää tietä ylös päin, kunnes Nea nousi pallon kanssa rivakalla kintulla keskeltä toivottaen heipat vastustajan karvaukselle. Nea syötti pystyyn Katille, joka jatkoi Merikelle, joka taas täräytti pallon ykkösellä sisään. Peli oli toisen erän lopussa 2-1 meille. Sen jälkeen alkoi pieni jäähyhurlumhei, jossa tuli tutuksi niin yli- kuin alivoimakin. Maaleja noista tilanteista ei nähty, joten harjoitukset ylivoiman osalta jatkuu, alivoima sen sijaan on saanut paukutella henkseleitä kuluneen viikon.
Kolmas erä meni enimmäkseen sitkeästi puolustaessa ja hyökkäyksiä hakiessa, mutta vain vastustaja onnistui maalinteossa kahdesti. Lopputulos 2-4, pisteet ja loput kahvion munkit Jyväskylän suuntaan.

Factorin pistenaiset: Niina 1+0, Mersu 1+0, Jennica 0+1, Kati 0+1

Päivästä jäi käteen huikea henki, tekemisen meininki, kaksi kovin eri tyyppistä peliä ja kaksi pistettä. Pelit jatkuvat jo lauantaina 26.11. Imatralla ja vastaan asettuvat SB Pro II ja RSS Panthers.