SBS Jekku – FB Factor II 2-9 (0-2, 1-2, 1-5)

Joulutauon jälkeen oli naisten aika päästä pelaamaan. Peleihin lähdettiin taas kerran vajaalla kokoonpanolla, kun kenttäpelaajia saatiin kasaan vain yhdeksän. Siitä huolimatta kun aamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui jekku, saatiin tästä pelistä selvä voitto numeroilla 9-2. Erityismaininnat pelistä ehdottomasti vastustajan maalivahdille jolla oli lukemista huolimatta kolmekymmentä torjuntaa, sekä junnuille, jotka vastasivat kahdeksasta factorin maalista.

Factorin pistenaiset: Esla 4+1, Moona 0+4, Tuuli 3+0, Neea 1+1, Miia 1+0, Liina 0+1, Minni 0+1

Maalivahtien torjunnat Jekku 30/39 ja Factor 9/11

Josba – FB Factor II 4-5 (1-2, 1-1, 2-2)

Päivän toinen peli olikin josbaa vastaan jonka kokoonpano näytti etukäteen vahvalta. Tämän pelin voittoon vaadittaisiin vielä kaikilta jaksamista. Pelin alkuun josba siirtyi nopeasti johtoon, mutta junnut olivat taas hereillä ja tekivät ensimmäiseen erään kaksi maalia vieden factorin johtoon. Toisessa erässä nähtiin maali kummaltakin joukkueelta pitäen Factorin johdossa. Kolmanteen erään molemmilta joukkueilta kaksi maalia. Josban hurjasta lopun paineesta huolimatta johto pysyi Factorilla ja täydet pisteet viikonlopulta mukaan. Erityismaininta puolustajille, jotka kestivät hyvin kovan paineen.

Factorin pistenaiset: Neea 2+0, Liina 1+1, Elsa 1+0, Minni 1+0, Moona 0+1