Ajankohtaista

T14 sarja sai jatkoa Joensuussa Raatekankaalla lauantaina 6.11. Arctic nappasi täydet pisteet molemmista peleistä ja Carelia kairasi ensimmäisen voittonsa päivän viimeisessä pelissä Josbaa vastaan. Päivä oli kokonaisuudessaan iloista ja pirteää pelaamista!

Josba – FB Factor Arctic 1–14
Peli lähti heti alusta asti hyvällä temmolla käyntiin ja ensimmäinen maali Josban verkkoon saatiin jo 22:n sekunnin kohdalla. Maali-iloittelu jatkui tasaiseen tahtiin ja ensimmäisen erän jälkeen peli oli 0-5. Toisen erän loppua kohden peli oli jo 0-14 kunnes Josba sai kolme minuuttia ennen erän loppua tehtyä ensimmäisen ja ainoan maalinsa. Peli loppui keskeytykseen ja käteen jäi täydet kaksi pistettä ja hyvä mieli – tyttöjen peli oli pirteää ja nyt saatiin peli hyvin omalle tasolle jo ensimmäisen erän alusta. Iloista oli myös katsoa, miten hyvin pakistokin pääsi maalipaikoille asti.

Apassit – FB Factor Carelia 8–4
Jo ennen peliä tiedostettiin, että vastustajalla on pitkiä ja fyysisiä pelaajia, joten Factorin pelaajia kannustettiin hyödyntämään omia fyysisiä taitoja. Oli huippua huomata, kuinka Factorin tytöt taistelivat hanakasti alusta asti ja vastustaja pääsi iskemään ensimmäiset kaksi maaliaan vasta ensimmäisen erän lopussa. Toinen erä aloitettiin vahvasti, kun heti toiseen vaihtoon T12 ikäisistä vahvistuksista Senniina iski Factorin avausmaalin. Apassit venyttivät johtoaan 4-1, mutta sentterinä loistavasti pelannut Linda puski laidasta läpi ja kavensi pelin 4-2. Factor sai ottelussa myös rangaistuslaukauksen, jonka Linda veti varmasti vastustajan verkkoon. Ihan ei tasoihin päästy, mutta häviöstä huolimatta peliin voi olla todella tyytyväinen. Oli ilo huomata, kuinka moni Factorin vastustajaa huomattavastikin lyhyemmistä pelaajista hoksasi pelin aikana, kuinka hyödyntää voimaa kropasta kaksinkamppailuissa.

FB Factor Arctic – VarTa 12–3
Ensimmäinen erä meni tässä pelissä käynnistellessä omaa peliä ja erän jälkeen taululla olivat vasta lukemat 3-2. Toisesta erästä eteenpäin alkoi peli kuitenkin näyttää hyvältä ja palloa saatiin liikkeelle. Oman pelin löydyttyä Arctic jaksoi pitää tempoa yllä aina ottelun loppuun saakka. Kaksi viimeistä erää olivat vapautuneen jaa määrätietoisen Factorin peliä.

FB Factor Carelia – Josba 7–5
Peli oli alusta asti tasaista vääntöä ja puolustajista hyökkääjiksi siirretyt Eimi ja Oona pääsivät avaamaan Factorin maalitilin. Myös nuoremmista vahvistuksista Senniina ja Jenna pääsivät maalin makuun. Factorilla oli neljän maalin johto vielä kuusi minuuttia ennen pelin loppua, kunnes vastustaja pääsi rokottamaan useaan otteeseen ja peli päättyi 7-5 lukemiin. Carelia taisteli upeasti läpi ottelun ja kauden avausvoitto oli todella ansaittu! Koko joukkue huokui tastelutahtoa ja tuumaakaan ei annettu periksi.

Hieno päivä kokonaisuudessaan. Onnistumisia tuli monelle ja tästä on hyvä jatkaa treeneihin ja uutta turnausta kohti.