Ajankohtaista

Joulutauon jälkeen SM.sarjapelit pääsivät jatkumaan Tampereen ja Vaasan turnauksilla. Tampereella olivat Factorin lisäksi pelaamassa Classic, SBS Wirmo ja FBC Turku. Alla oli ehkä kauden paras harjoitusviikko ja odotukset sen mukaisesti korkealla.

FB Factor – SBS Wirmo 3-3 (0-2, 1-1, 2-0)
Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli uusi tuttavuus Mynämäeltä. SBS Wirmo voitti syksyllä oman SM-karsintalohkonsa ja ensimmäisestä SM-sarjaturnauksesta heillä oli voitto ja tappio kuten Factorillakin. Ensimmäinen erä oli molemmin puolin tunnustelevaa, mutta ei niinkään varovaista. Molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja, mutta ainoastaan Wirmo sai pallon maaliin. Toisen erän puolivälin jälkeen Factor saa ensimmäistä kertaa pallon maaliin ja pelikaventuu. Mutta heti seuraavassa vaihdossa Wirmo lisää jälleen johtoaan kahteen maaliin. 1-3 lukemissa mennään myös toiselle erätauolle. Kolmanteen erään Factor saa loisto alun kaventaa heti ensimmäisessä vaihdossa. Ja heti perään tilanne on yhtäkkiä jo tasan 3-3. Mitä pidemmälle kolmas erä menee niin sitä enemmän plei pyörii vastustajan päädyssä mutta hyvistäkään maalipaikoista huolimatta enempää maaleja ei ottelussa synny. Näin pisteet tasataan maalein 3-3.

Factorin pistetytöt: Saara 1+1, Jennica 1+0, Minea 1+0, Maija 0+1, Tuuli 0+1

Ottelun tilastot

FBC Loisto – FB Factor 3-6 (0-1, 2-2, 1-3)
Tunnin tauko ja vastaan asettui ensimmäisen SM-sarjaturnauksen jälkeen ainoa puhtaanpelin joukkue FBC Turku. Joukkueen henkinen tahtotila oli pelisä alusta alkaen todella hyvä. Tytöt olivat päättäneet että sarjapisteet tästä pelistä lähtevät Kontiolahteen. Ensimmäisessä erässä nähtiin ainoastaan yksi maali, kun viiden minuutin plein jälkeen pallo löytyy turkulaisten maalin perukoilta. Toisessa erässä maaleja tehdään vuorotahtiin kaksi molempien joukkueiden toimesta. Päivän ensimmäisen pelin tavoin ottelun kolmas erä oli Factorin tyttöjen parasta tekemistä. Vastustaja ei päässyt oikien missään vaiheessa käynnistämään kunnon kiriä ja peli päättyi lopulta Factorin selkeään 6-3 voittoon.

Factorin pistetytöt: Lilja 2+0, Saara 1+1, SIra 1+1, Liina 1+0, Nepe 1+0, Kaisa 0+1, Jennica 0+1, Neea 0+1

Pelit jatkuvat jo tämän viikon lauantaina. Pelipaikkana jälleen Tampereella ja vaastassa silloin Classic ja PSS.