Ajankohtaista

Edustusjoukkueen kausi alkaa ensi viikon lauantaina Imatralla. Kauden ensimmäisessä 1. divisioona turnauksessa vastaan asettuvat SBSV Vantaalta ja Blackbirds Keravalta. Kaudella 2022-2023 1. divisioonaa pelataan viimeisen kerran turnausmuotoisena sarjana. Sarja on jaettu kolmeen lohkoon joissa jokaisessa pelaa 10 joukkuetta.

Kaudella 2023-2024 1. divisioonaa pelataan yksittäisinä otteluina 10 joukkueen sarjana. Sarjan joukkueista neljä tulee tämän kauden F-liigan B-tasolta ja loput kuusi joukkuetta sitten tulevat tämän kauden 1. divisioonasta. Edustusjoukkueen tavoitteena on pelata edellä mainitussa sarjassa kaudella 2023-2024. Tavoitteeseen pääsemiseksi Edustusjoukkue on harjoitellut laadukkaasti läpi kesän ja on sekä fyysisesti että pelillisesti huomattavasti valmiimpi kuin vuosi sitten sarjan alkaessa.

Joukkueen pelaajarunko pysyi hyvin kasassa edellisestä kaudesta ja kesän aikana joukkueen vahvuuteen on tullut viisi uutta pelaajaa. Sarjaan lähdettäessä sopimuspelaajien määrä on 1+15, sekä joukkueen mukana tulee pelaamaan myös T18 joukkueen tyttöjä. Edustusjoukkue ja T18 tytöt ovat harjoitelleet yhdessä kesän ja kauden aikana heillä on 1-2 yhteystä harjoitusta viikoittain. Uusista pelaajista Josban T21 SM-sarjajoukkueesta Factoriin siirtyivät Aino Juntunen, Iita Hirvonen ja Niina Salo. Naapuriseura LeBan sinisen peliasun Factorin valkoisiin vaihtavat Jenna Björn ja Sanni Pirttilä.

Tulevalla kaudella nähdään pelikentillä nälkäinen ja periksiantamaton joukkue näkyy kaikessa toiminnassa. Kentällä ja sen ulkopuolella ilmoitaan omista ja joukkuekavereiden onnistumisista, eikä se fiilis jää katsojilta huomaamatta.

Joukkueen valmentajina jatkavat Eetu Putkinen ja Teijo Lehikoinen