Ajankohtaista

Jatkosopimukset

Nea Rova #11
Nealla alkaa kolmas kausi Factorissa. Josban kasvatilla on kokemusta kaikilta kolmelta tyttöjen SM sarjatasolta, sekä viime kaudelta naisten Suomisarjasta. Nea kävi pelaamassa viime kaudella Farmisopimuksella kaksi peliä F-liigaa Welhojen mukana

Emma Kankainen #15
Emma on joukkueen kokeneimpia pelaajia, jolla lähtee toinen kausi Factorissa. Emmalta löytyy liigakokemusta niin Steelersin kuin SB Pron väreistä, sekä useita kausia tyttöjen SM-sarjoista. Emma lukeutuu varmasti Edustusjoukkueen avainpelaajiin tulevalla kaudella.

Nea Hulkko #64
Nea on pelannut Factorissa seuran alusta alkaen ja lukeutuu myös T16 Suomenmestaruuden voittaneeseen joukkueeseen. Kahdella edellisellä kaudella Nea on voittanut T18 SM-sarjajoukkueen sisäisen maalipörssin. Nyt edessä on hyppäys naisten sarjoihin

Uusia pelaajia Edustusjoukkueeseen

Venla Anttonen (O2-Jyväskylä)
Venla saapuu Jyväskylästä opiskelemaan Joensuuhun ja vaihtaa Ampparit Tekijöihin. Suolahden Urhojen kasvatin viisi ensimmäistä kautta meni poikien sarjoissa ja nyt kaksi viimeisintä O2-Jyväskylän T21 SM-sarjajoukkueen mukana. Monipuolisena pelaajana Venla pystyy pelaa pelipaikalla kuin paikalla. Lähtökohtaisesti Venla istutetaan ensi kaudella Edustusjoukkueessa hyökkääjän tontille.

Emma Louhi (SB-Pro)
Emma muutta Pohjois-Karjalaan Etelä-Suomesta. Emman salibandy ura alkoi kymmenisen vuotta sitten LoSBissa ja edelliset viisi kautta hän on pelannut SB-Pron joukkueissa. Kolmella edellisellä kaudella Emma on treenannut SB-Pron F-liiga joukkueen mukana ja päässyt aistimaan liigaympyröitä parinkymmenen ottelun verran. Pääpaino hänellä on ollut T21 SM-sarjapeleissä. Rightin puolelta pelaava Emma tuo lisää tulivoimaa Edustusjoukkueen hyökkäykseen.

Inka Katajisto (KalPa)
Inka vaihtaa tulevalle kaudelle jääkiekon salibandyyn ja palaa juurilleen Kontiolahteen. Kontiolahden Kajastuksen kasvattia yritettiin nuorempana kovasti houkutella salibandyn pariin, mutta jääkiekko vei silloin voiton. Kuusi kautta Kalpassa toivat Inkalle noin 150 liigamatsia sekä SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia. Opinnot pitävät Inkan nyt pidemmän aikaan Joensuussa ja edessä on ensimmäinen kausi salibandykentillä.

Tänään julkaistujen sopimusten jälkeen joukkeessa on 2+15 pelaajaa. Joukkuetta täydennetään vielä elo-syyskuun vaihteessa 2-3 hyökkääjälle, 2-3 puolustajalla sekä mahdollisesti kolmannella maalivahdilla.

Edustusjoukkue jää nyt omatoimijaksolle ja palaa takaisin yhteisharjoituksiin elokuun alussa.