Ajankohtaista

Saara Liimatta #6
Saara on lukeutunut Factorin kovimpiin maalipyssyihin jo monta kautta. T16 Suomenmestaruus kaudella Saara voitti sarjan maali ja pistepörssin. Saaralta löytyy myös kokemusta U17 maajoukkueesta ja Fliigapeleistä viime kaudelta Welhojen mukana.

Lilja Tahvanainen #16
Lilja on ollut edellisillä kausilla Factorin tyttöjen SM-sarjajoukkueiden kantavia voimia. Menneellä kaudella pelipaikaksi vakiintui puolustajan tontti ja kokemusta tuli aina U17 maajoukkuetta myöten. Tulevalla kaudella Liljalla on divarin lisäksi iso rooli myös T18 tyttöjen SM-sarjassa

Kaisa Sinkkonen #20
Kaisa on tuulennopea puolustaja ja toiminut Liljan pakkiparina aina T16 suomennestaruus kaudesta lähtien. Monipuolisena palloilijana Kaisalta löytyy suomenmestaruus myös futsalin puolelta. Liljan tavoin Kaisalla on iso tontti myös T18 tyttöjen joukkueessa.

Moona Martikainen #28
Moona lukeutuu monen muun ensi kauden pelaajan tavoin T16 suomenmestareihin. Pallon kanssa äärettömän taitavan ja kovaa pelaavan Moonan vahvuudet pääsevät varmasti esille entistä paremmin divarin kovissa väännöissä.

Julia Pehkonen #42
Äärettömän kovan laukauksen omaavan Julian perässä oli tänäkin keväänä useampi seura. Kontiolahtelaisten säbäfanien onneksi Julia nähdään joukkueessa tulevallakin kaudella. Julialta löytyy tyttöjen SM sarjapelejä Josban joukkueista T21 ja T18 sarjoista.

Irina Päivinen #74
Irinan päävastuu ensi kaudella on tilkitä T18 SM sarjajoukkueen maali. Toukokuussa takaisin maajoukkuetieympyröihin palannut Irina on oiva kirittäjä Jennalle edustusjoukkueen maalivahtiosastolla.

Seuraavat sopimukset julkaistaan kesä-heinäkuun vaihteessa ennen omatoimijaksolle siirtymistä.