Ajankohtaista

Jos sinä 2003-2006 syntynyt pelaaja haluat pelata T21 SM-sarjaa ensi kaudella niin Tule mukaan 💥

-Kun tavoite saada naisten divaripaikka ei toteutunut niin meidän pitää ottaa käyttöön suunnitelma B, eli T21 sarja. Meillä on reilut kymmenen tyttöä jotka eivät ikänsä puolesta pysty enää pelaamaan ensi kaudella T18 SM sarjaa, mutta pystyvät pelaamaan T21 sarjassa. T21 sarjaan lähteminen on heille huomattamasti kehittävämpää, kuin pelata pelkästää naisten suomisarjassa, kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Markus Holopainen.

-Joukkueen runko on tällä hetkellä suht kapea, joten uusia pelaajia mahtuu puolenkymmentä mukaan. Joensuuhun on hakenut useampia tämän ikäluokan pelaajia opiskelemaan joten kovasti tässä toivotaan että saavat opiskelupaikan täältä päin. Mukaan voidaan ottaa myös pari rinnakkaisedustus pelaajaa muualta päin Suomea ja tietysti pystymme käyttämään myös omia T18 SM-sarjapelaajia jos heidän omat pelit eivät mene päällekkäin, jatkaa Holopainen

T21 joukkueen valmennuksesta vastaa tuttu tiimi Holopaisen lisäksi tiimissä ovat Anni Nakari ja malivahtivalmentaja Jenna Väisänen. T21 joukkue tulee harjoittelemaan yhdessä T18 joukkueem kanssa.

Harjoittelu alkaa viikolla 19.

 

Lisäinfoa
Markus Holopainen
045-6661499
markus@fbfactor.fi