Ajankohtaista

T14 tytöt saavat mukaan valmennustiimiin kokeneen valmentajan Matti Huovisen. Matti on toiminut kaksi edellistä kautta LeBan edustusjoukkueen valmentajana Suomisarjassa. Matin pitkälle valmentajauralle mahtuu valmennustehtäviä niin LeBan kuin Josban juniorijoukkueissa. Matilta löytyy aikaisempaa kokemusta myös tyttöjen valmentamisesta.

Iso tekijä Matin mukaan tulemiseen on se, että hän pääsee nyt ottamaan useamman kauden valmennusprojektin oman tyttönsä joukkueen mukana. Valmennustiimin kesken on sovittu, että Matti ottaa harteilleen vastuuvalmentajan tehtävät ja aikaisemmin keväällä vastuuvalmentajaksi nimetty Markus Holopainen toimii jatkossa joukkueen apuvalmentajana. Myös T14 ikäluokan maalivahtivalmentajana toimii Jenna Väisänen.

-Edessä on mielenkiintoinen projekti jota lähden viemään eteenpäin kausi kerrallaan.   Tyttöjen pelejä olen ennättänyt jonkin verran seuraamaan, joten tiedossa on, että saan valmennettavaksi energisen ja iloisen ryhmän. Factor on hyvin hoidettu organisaatio ja T14 joukkueen taustat on hyvät, joten tähän tarjoukseen oli helppo sanoa kyllä, toteaa uunituore T14 valmentaja Huovinen.

Ikäryhmään on ilmoittautunut ensi kaudelle mukaan jo 24 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. T14 tytöt aloittavat harjoittelun viikolla 23. Kaikki uudet tytöt ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin.