Ajankohtaista

Lähestulkoon puolen vuoden odottelen jälkeen myös naisten joukkue pääsi jälleen sarjapelien makuun. Sarjatasohan säilyi samana, muta tällä kaudella sarjalla on sille sopivampi nimi Suomisarja. Osa joukkueen pelaajista oli kesän pois paikkakunnalta ja yhteisiä treenejä koko joukkueella kerettiin vetää puolenkymmentä ennen sarjan alkua. Kokoonpanoon saatiin kivasti 16+2 pelaajaa ja jännitys oli ennen pelejä oli käsinkosketeltava.

FB Factor – O2-Jyväskylä II 4-4 (1-0, 1-2, 2-2)
Kauden ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Ampparit, joka on hallinnut sarjaa kahtena edellsienä kautena, eikä Factorin joukkue ole pystynyt heitä koskaan voittamaan. Amppareiden kokoonpano vilisee entisiä liiga pelaajia, joista osa pärjäisi siellä ihan hyvin edelleen. Ottelu oli alusta alkaen vauhdikas hyvä tasoinen. Kovaa sai pelata ja välillä mailoilla lyötiin maalin edessä kaikkea mikä liikkui. Kumpikin joukkue johti peliä vuorollaan, mutta niin vain pisteet lopulta tasattiin maalein 4-4.

Factorin pistenaiset: Fredu 1+1, Rova 1+0, Julia 1+0, Lilja 1+0, Minea 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor – SBS Rupu 9-2 (3-0, 3-1, 3-1)
Toisessa pelissä vastaan tuli ex maajoukkuepelaajien tähdittämä SBS Rupu. Rupu oli voittanut välipelissä Ampparit 10-5, joten toisestakin pelistä odotettiin tiukkaa vääntöä pisteistä. Mutta toisin kävi. Rupun pelaajat olivat ilmeisesti juosseet itsensä puhki ekassa pelissä ja Factorin vikkelät pelaajat veivät peliä mielinmäärin. Jokaiseen erään Factorin pelaajat tehtailivat kolme maalia ja kun Rupun legandat Rantanen ja Luomaniemi saivat tehtyä ainoastaan kaksi maalia, niin pisteet jäivät ansaitusta Kontiolahteen.

Factorin pistenaiset: Minea 3+0, Jennica 2+1, Vilma 1+1, Saara 1+0, Fredu 1+0, Iitu 1+0, Iita 0+1, Rova 0+1, Nea 0+1

Ottelun tilastot

Suomisarjan pelit jatkuvat lauantaina 21.10. Jyväskylässä. Silloin vastassa RSS Panthers ja SBS Tamppi.