Ajankohtaista

Kympit matkusti Kuopioon kauden viimeiseen turnaukseen ja alueen mitalipeleihin yhtä vaille täydellä kokoonpanolla.

Arcticin pelit:
Arcticin päivät teema oli ”kostaa” edellisen turnauksen pistemenetys Lieksan Innolle. Lieksan Mustaa vastaan arctic aloitti kovalla myllytyksellä, mutta Innon maalivahti jatkoi edellisestä turnauksesta tuttua huippuvirettä. Ja Innon tiivis puolustuspeli ei jättänyt liikaa tilaa maalin edustalle. Into meni ottelussa 1-0 johtoon jopa. Tämä vapautti samalla myös arcticin kipsin ja seuraavissa vaihdoissa arctic pääsi 3-1 johtoon. Loppupeli meni arcticin komennossa ja pelistä kirjattiin 7-2 voitto. Toisessakaan Innon joukkueen pelissä arctic ei päässyt helpolla siinä kirjattiin 7-1 voitto.  Welhoja vastaan joukkue otti 11-0 ja 8-0 voitot. Näin arcticille kirjattiin yksi tasapeli ja muut ottelut päättyivät voittoon.

Carelian pelit:
Careliaa on koko kauden vaivannut pieni ensimmäisåien pelien unisuus. Nyt tätä ei ollu havaittavissa vaan Carelian ensimmäinen peli oli tosi energistä peliä. Siinä kirjattiin heino voitto welhoista. Samoin toinen peli oli myös welhoja vastaan hyvä vaikka 3- 7 tappio tulikin. Sitten rupesi ehkä pienellä kokoonpanolla pelanneella carelialla vähän jalka painamaan ja ihan ei päästy haastamaan Innon joukkueita.

Polarin pelit:
Polar jatkoi samalla tavalla kun oli koko kauden pelannut. Energistä ja tosi yritteliästä peliä. Se tuotti kolme peräkkäistä voittoa. Kunnes sitten päätöspelistä Innon joukkue otti 2-0 voiton. Tässäkään pelissä ei kyllä jäänyt yrityksestä kiinni homma. Pallo ei vaan millään mennyt maaliin.

Mitalipelit:
Tämän jälkeen joukkuejaot uusiksi ja mitalipelit kahden joukkueen voimin welhoja vastaan. Ensin oli kaukalossa arctic ja welhot. Tasaisen alun jälkeen arctic sai pelin rullaamaan ja otti loppujen lopuksi helposti 9-0 voiton. Toisessa pelissä sitten arctic ja carelia vastakkain. Oli jo ennen peliä tiedossa että carelian pääpeli oli welhoja vastaan. Tästä pelistä arctic otti 10-0 voiton . Näin arctic pääsi nostamaan pokaalia kauden päätteeksi. Vielä oli jäljellä kamppailu kakkossijasta. Carelia aloitti vauhdilla ottelun welhoja vastaan ja siirtyi nopeasti 1-0 johtoon. Tämän jälkeen kuskinpaikan otti kuitenkin pelissä welhot ja teki tarvittavat maalit. Welhoille kirjattiin 6-2 voitto ja kakkossija sarjassa.