Ajankohtaista

Carelia-Josba musta 13-1
Pitkäpäivä alkoi Factorin Carelian kohdatessa Josba mustan. Tytöt ottivat Josbalta heti luulot pois ja tykittivät ensimmäiseen erään lukemat 9-0. Toinen erä mentiin tasaisemmissa tunnelmissa, siihen saimme 2 maalia tehtyä.  Kolmannessa erässä Josba onnistui kerran saamaan pallon verkkoon, mutta meidän tytöt jaksoivat painaa viel pari maalia, johtaen ottelun keskeytykseen.

Polar-Welho musta 9-6
Polarin ensimmäinen peli oli Welhot mustaa vastaan. Peli oli jännittävän tasainen kolmannen erän alkuun saakka, toinen teki maalin niin ei mennyt kauaa kun toinen sai tasattua. Kolmannessa erässä Polar päästi pedon irti ja pääsi karkaamaan nuorista Welhoista 9-6 asemaan.

Welho musta-Carelia 8-4
Carelian toinen peli alkoi Welhot mustaa vastaan vauhdikkaasti. Ottelun ensimmäisen 9 minuutin aikana Welhot pääsivät karkaamaan 3 maalin johtoasemaan. Tyttöjen peli-ilmeestä takaa-ajo tilanne ei näkynyt, vaan he keskittyivät omaan tekemiseen. Peli oli muuten tasainen, mutta viimeistely Welhoilla oli parempi.

Welho keltanen-Polar 4-3
Polarin toinen peli mentiin kissa-hiiri -leikin tavoin.  Ensimmäinen erä hurahti ilman maaleja, mutta toiseen erään maalihanat aukesivat. Pelin tasaisuuden takia, Polarilta loppui aika kesken saada tasoitus maali.

Arctic-Varta valkea 10-2
Kun muut kaksi Factorin joukkueet ovat saaneet päivän pelit pakettiin, aloittaa Arctic omansa. Pelin aloittaa maalien osalta Arctic. Muutama minuutti myöhemmin Varta tasaa tilanteen. Heti toisen erän alkuun saamme maalin, joka sitten alkoi selventää pelin johtajaa. Maaleja syntyi meille tasaisten väliajoin, mikä johti rentoon pelinolemukseen ja tyttöjen fiiliksen kohoamiseen.

Josba punanen-Arctic 10-1
Päivän viimeinen peli oli tehokasta Josban punaista vastaan. Osalla meidän tytöistä alkoi päivän pituus jo painamaan, niin ei ollut hirveesti rahkeita. Josba pääsi nopesti pakenemaan 9-0 johtoasemaan, johon 3. erän loppuun saadaan 9-1 kavennus.