Viikko edellisestä turnauksesta ja taas lähdettiin kohti etelää. Mukana 15+2 pelajaa Kontiolahdesta asti ja mukaan liittyi vielä pari tyttöä Porvoosta päivän toiseen peliin. Pelipaikkana toimi tällä kertaa Lahden suurhalli.

FB Factor – SB-Pro/VSS 5-4 (2-1, 2-3, 1-0)
Päivän ekassa pelissä vastaan tuli uusi tuttavuus SB-Pro/VSS. Pelin juoni oli alusta asti selvä. Factorin tytöt pyörittivät peliä ja loivat maalipaikkoja liukuhihnalta. Ja vastustaja yritti iskea terävästi vastaan ja kieltämättä onnistuivat niissä tosi hyvin. Toisessa erässä Factor johti peliä 3-1, mutta ennen kuin erä päättyi vastustaja kerkesi johtaa peliä 3-4 ennen Vilma tasoitti pelin 30 sekuntia ennen erän loppua. Kolmannen erän alkuun Nepe pinttasi pallon vastustajan maaliin ja tämä maali jäi ottelun viimeiseksi. Maalivahdin torjunnat olivat 10-30 jotka kertovat myös missä päin kenttää peliä pelattiin.

Factorin pistetytöt: Nepe 2+0, Tuuli 1+0, Vilma 1+0, Elsa K 1+0, Liina 0+1, Minea 0+1, Jennica 0+1

Valokuvia ottelusta

FB Factor – Eräviikingit 2-8 (1-3, 0-2, 1-3)
Viiden tunnin odottelun jälkeen päästiin toisen ottelun ja sarjakärki Ervin kimppuun. Tähän peliin saatiin Porvoosta avuksi Baetrice Kangas ja Anna Ulmanen R-edustuksilla. Pitkästä tauosta huolimatta ensimmäisen erän alkupuoli oli täysin Factorin tyttöjen hallintaa. Mutta sen jälkeen Ervi näytti miksi se on sarjan piikkipaikalla tällä hetkellä. Tylyt lukemat taululle ja pisteet ansaitusti Helsinkiin. Factorin uudet R-vahvistukset pääsivät heti tehopisteiden makuun.

Factorin pistetytöt: Tuuli 1+0, Beatrice 1+0, Anna 0+1

Nyt viikon tauko T18 peleistä ja sitten mennään kolme viikonloppua putkeen SM-alkusarja loppuun. Seuraavat pelit Hämeenlinnassa ja vastassa siellä Pelicans ja Häme Stars