Ajankohtaista

FB Factor on salibandyseura, joka tarjoaa jäsenilleen hyvät ja turvalliset harjoitteluolosuhteet edullisesti. Seura henkii iloista pohjoiskarjalaista yhteisöllisyyttä ja pysyy aina liikkeessä. FB Factor on noussut Suomen suurimpien tyttö- ja naissalibandyseurojen joukkoon. Seurassa on noin 350 jäsentä. Naisten ja tyttöjen kilpatoiminnan lisäksi seurassa on matalankynnyksen harrastusryhmiä myös pojille ja miehille.

 

Toiminnan kasvaessa vahvistamme organisaatiota JUNIORIPÄÄLLIKÖLLÄ.

Junioripäällikön monipuolinen työ pitää sisällään peruskoulu ikäisten kilpa- ja matalan kynnyksen toiminnan organisointia ja kehittämistä. Ryhmien ohjaaminen ja osallistuminen kilpajoukkueiden valmennukseen on myös osa monipuolista ja mielenkiintoista tehtävää.

Odotamme sinulta lasten ja nuorten parissa työskentelyyn soveltavaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa. Olet ennättänyt jo hankkia työkokemusta liikunnanohjauksen parista tai taitosi on karttunut harrastaneisuuden myötä. Salibandy on sinulle entuudestaan tuttu juttu ja hallitset vähintään lajin perusteet hyvin.

Olet luonteeltasi omatoiminen joukkuepelaaja. Työskentelet iloisella ja valmentavalla otteella. Muuttuvat tilanteet eivät sekoita päätäsi vaan kykenet reagoimaan niihin hyvin. Olet järjestelmällinen, hallitset kokonaisuudet ja osaat organisoida tehtäväsi. Hallitset nykypäivän tietotekniikan ja somen päivittämisessä ei mene tuppi suuhun. Haluat kehittää itseäsi ja organisaatiota yhdessä muiden toimijoiden kanssa, jotta voit sanoa olevasi tekijä!

Työnteko painottuu arkisin iltapäiviin ja alkuiltoihin sekä pelikaudella erikseen sovitusti viikonloppuisin päiväaikaan turnauspelien toteutuksiin. Työaika 37,5h/vko ja työsuhde on vakituinen. Työehdot ja palkkaus määräytyy Urheilujärjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 1787,80€ sekä mahdolliset vastuu ja kokemuslisät. Työssä tarvitset omaa autoa!

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6 SS:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Lisätietoja ja hakemukset markus@fbfactor.fi. Hae viimeistään 18.6.2023.