Ajankohtaista

Meillä on Pihlajalinnan kanssa sopimus, jossa seuramme saa hyvitystä jäsentemme terveyspalveluostoista, myös vakuutusyhtiöiden maksamista. Hyvityksen saamme, kun seuramme jäsen liittää itsensä mukaan Pihlajalinna Bonukseen. Vanhemmat voivat liittää mukaan kaikki perheenjäsenet. Kasvatetaan yhdessä hyvityssumma ennätyslukemiin! 

Lue lisää Pihlajalinna Bonuksesta sekä jäsenen omista eduista seuramme uuden Bonus-sivun kautta https://bonus.pihlajalinna.fi/fbfactor/.

Liittyminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Pihlajalinna Bonuksen jäsenyys on maksuton, eikä edellytä ostoja Pihlajalinnasta. Liity mukaan Bonukseen ja hyödynnä ajankohtaiset kanta-asiakasedut, kuten punkkirokotteet sekä Liikkujan laboratoriopaketti. Liittymisohjeet löytyvät https://bonus.pihlajalinna.fi/fbfactor/.

Bonukseen liittyminen on turvallista. Mitään henkilö- tai terveystietojanne ei välity urheiluseurallemme. Meille ilmoitetaan puolivuosittain vain yhdessä keräämämme Bonuksen määrä, joka voi nousta tuhansiin euroihin. Työterveyspalvelut ja hammashoito on rajattu hyvityksen ulkopuolelle.

Rohkeasti mukaan ja kerätään yhdessä tuki seurallemme,

Markus Holopainen
FB Factor