Ajankohtaista

Lehmon Pallo -77 ja salibandyseura  FB Factor aloittavat seurayhteistyön kesäksi!

Kontiolahtelaiset urheiluseurat FB Factor ja Lehmon Pallo-77 aloittavat seurayhteistyön kevään 2022 aikana. Yhteistyön tavoitteena on kannustaa lapsia liikkumaan ja tarjota samalla tilaisuus seurojen jäsenille mahdollisuus yhteen lisäharjoituskertaan viikossa ja tilaisuuden kokeilla uutta harrastusta oman lajin rinnalla.

Erityisesti seurojen tavoitteena on kannustaa lapsia nauttimaan liikunnasta ja urheilusta. Valmennuspäällikkö Jouni Lehtimäen mukaan ehdottomasti isoin tavoite on saada lapset liikkumaan enemmän, sillä monipuolinen harrastaminen on tutkitusti tärkeää lapsille.

Suurin osa harrastajistamme harrastaa vain yhtä lajia ja tavoitteena onkin saada tytöt omaksumaan oheislajiksi jalkapallo salibandykauden hiljentyessä kesäksi – kertoo Factorin seuratyöntekijä  Markus Holopainen

 

Kohti kesää
Toukokuussa alkavat jalkapallokerhot toimivat oivana tilaisuutena harrastaa liikuntaa ohjatusti salibandykauden tullessa päätökseen: Uefan ja Disneyn Playmakers jalkapallotarina 5-8 vuotiaille tytöillle sekä Kortteliliiga 5-12 vuotiaille.

Disneyn innoittama UEFA Playmakers on suunniteltu luomaan viidestä kahdeksaan vuotiaille tytöille mahdollisuuden olla osa jotain hauskaa ja mukaansatempaavaa sekä antaa heille yhteenkuuluvuuden tunteen.

Kortteliliiga on matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa kaikille 2010-2017 -syntyneille lajista kiinnostuneille lapsille, taitotasosta riippumatta. Kortteliliigassa Joensuun lähialueen seurat järjestävät kukin omaa kerhomaista toimintaansa. LehPassa ohjatut Kortteliliigaharjoitukset pyörivät kerran viikossa touko-kesä- ja elo-syyskuun ajan.

Lisäksi kesän aikana seurat järjestävät vuoroillaan yhteensä n. 8-10 pelitapahtumaa, joissa Kortteliliigalaiset pääsevät pelaamaan muiden seurojen kerhoja vastaan ja reissaamaan lähialueiden viheriöille kokemaan pelaamisen riemua ja jännitystä.

Syksyllä Lehmon Pallolaisilla on vuorostaan  tilaisuus osallistua FB  Factorin -järjestämiin salibandykerhoihin ja Säbäkipinä- turnauksiin. Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamall:  säbäkipinä-turnaukset ovat yksittäin pelattavia turnaustapahtumia, joihon ilmoittautuminen tapahtuu turnauskohtaisesti.

Ilmoittautumiset kevään ja kesän jalkapallokerhoihin ovat avoinna.

Lisätiedot:
Lehmon Pallo -77, valmennuspäällikkö Jouni Lehtimäki  050 5302660
FB Factor, seuratyöntekijä Markus Holopainen  045 6661499