Ajankohtaista

Kuukauden joulutauon jälkeen Suomisarjan pelit jatkuivat Jyväskylässä. Pelien alkaisen alkamis ajan takia matkaan lähdettiin jo perjantaina ja Buugille päästiin aamulla virkeänä.

O2 II – Factor 6-6 (2-2, 1-3, 3-1)
Aamun ensimmäisessä pelissä vastassa olivat Ampparit. Kauden ensimmäisessä pelissä pisteet tasattiin ja aikaisemmilla kausilla Ampparit ovat olleet aina parempia, joten historian ensimmäistä voittoa lähettiin taas hakermaan. Peli oli jälleen tasainen ja kun tuomarit sallivat rapsakan mailaan lyönti linjan, niin mitään hienouksia ei pelissä nähty. Maaleja tehtiin suurinpiirtein tasatahtiin ja johtoasema vaihteli joukkueelta toiselle pelin aikana. Tasapeli oli varmasti molempia tyydyttävä lopputulos. Avausvoittoa päästään vielä kertaalleen hakemaan Amppareista kotiturnauksessa.

Factorin pistenaiset: Lilja 2+0, Elsa 2+0, Jennica 1+1, Nea 1+0, Vilma 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor – Classic II 2-4 (0-2, 1-1, 1-1)
Toisessa pelissä Classic oli laittanut askiin lähestulkoon koko T18 SM-sarjajoukkueensa. Jos ihmeitä ei satu niin tämä joukkue tulee viemään keväällä Suomenmestaruuden näytöstyyliin. Ja hitto olihan ne pelaajat taitavia ja vikkeliä. Lähtökohtiin nähden 2-4 tappio tuntui melkeimpä voitolta. Mielenkiinnolla odotetaan minkälaisella kokoonpanolla Classic saapuu parin viikon päästä Kontiolahteen. Joukkueen kokoonpano on elänyt todella kovasti sen mukaan onko tytöillä samana päivänä SM-sarjapelejä.

Factorin pistenaiset: Lilja 1+1, Veera 1+0

Ottelun tilastot

Seuraavat pelit ovat jo kahden viikon päästä Kontiolahden liikunthallilla. Silloin vastassa samat joukkueet eli nopeasti päästään ottamaan revanssia.