Ajankohtaista

Kauden ensimmäinen yönylipelireissu suuntautui Tampereen seudulle. Muutamia pelaajia tippui viime metreillä pois kokoonpanosta, mutta onneksi Welhoilta saatiin matkaan kolme farmipelaajaa sekä lauma innokkaita T18 tyttöjä oman pelinsä jälkeen.

FB Factor – Salba 5-3 (2-2, 1-1, 2-0)
Päivän avauspelissä vastaan saatiin sarjakärki Rauman Salba. Joukkueesta ei etukäteen tiedetty oikeastaan muuta kuin että tolppien välistä löytyy F-liigaa Tepsin mukana pelaava Wilma Holm. Pelin alku oli molemmin puolin tunnustelevaa ja maaleja tehtiin vuoron perään niin tasakentällisin kuin erikoistilanteista. Erän hienoin osama syntyi Factorin pelatessa alivoimalla, kun Silva karkasi läpiajoon ja taituroi tavaramerkki veivausmaalinsa. Toisessa erässä ote siirtyi enemmän Factorin haltuun, mutta maaleilla ei juhlittu siitä pitivät huolen molemmissa päissä hyvin torjuneet veskarit. Kolmannessa erässä Factor sai tehtyä lopulta pari lisämaalia ja kun Jenna ei laskenut enää yhtään palloa selkänsä taakse, niin sarjakärki oli kaadettu.

Factorin pistenaiset: Silva 2+2, Ella 2+1, Julia 1+0, Rova 0+1)

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Classic II – FB Factor 3-4 (1-2, 2-1, 0-1)
Päivän toinen peli oli kiihkeä alusta alkaen. Välillä tuntui että Factor joutuu vastustajan joukkueen lisäksi pelaamaan sekä tuomareita että toimitsijoita vastaan. Harvemmin näkee tilanteita että toimitsijat puuttuvat peliin huutelemalle vastustajan valmentajalle tai vetämällä kotiinpäin jäähykellon kanssa. Tuomari tuulettaa kun kotijoukkue tekee maalin tai vetää jokaisessa tilanteessa kotiinpäin. Mutta kaikesta tästä huolimatta Factorin naiset onnistuivat ottamaan voiton myös päivän jälkimmäisestä pelistä. Hieno taistelu koko joukkueelta.

Factorin pistenaiset: Nepe 1+1, Ella 1+0, Jennica 1+0, Milla 1+0, Silva 0+1, Veera 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Ensimmäinen kierros on nyt saatu pelattua ja sarjan tilanne on todella tasainen. Viisi ensimmäistä joukkuetta mahtuvat kahden pisteen sisälle. Seuraavan kerran päästäänkin pelaamaan taas kotikentällä Kontiolahteen 2.12.2023. Silloin käynnistyy toinen kierros ja vastassa ovat RSS Panthers ja SBS Tamppi.