Ajankohtaista

Tänä vuonna kympit osallistuvat sarjaan kolmen joukkueen voimin. Arcticissa, Careliassa ja Polarissa on 6-7 tyttö/ per joukkue.  Eli peliaikaa on runsaasti tarjolla tällä kaudella. Pelejä tulee poissaolojen/ maalivahtivuorojen takia myös joukkueissa mihin ei ole nimetty. Jokaisella joukkueella on neljä peliä turnauksessa. Vastustajiksi saatiin tälle kaudelle kaksi joukkuetta Kuopion Welhoista ja kaksi joukkuetta Lieksan Innosta.
Arcticin pelit:
Arcticin jo kokenut joukkue ei joutunu vielä tässä vaiheessa kautta hirveän tiukoille. Neljä voittoa ja maalisuhde 46-1. Harmittavasti maalivahti Venlan viiden ottelun nollaputki( yksi ottelu polarissa) jäi parin minuutin päähän. Vaikka joukkue oli edellä selvästi vastustajia maalinteossa joukkueen puolustuspeli oli hyvällä koko turnauksen ajan. Merkkaukset toimivat eikä maalin eteen jäänyt vapaita vastustajia.
Carelian pelit:
Carelia pelasi nousujohteisen turnauksen. Ensin vastassa oli welhojen kummatkin joukkueen. Tappiot tulivat lukemin 6-3 ja 4-2. Joukkue oli näissä peleissä hyvin mukana, mutta welhot oli vähän terävämpi maalinteossa. Kolmannessa ottelussa joukkueen pistetili viimein aukesi tasapelillä 2-2. Turnauksen viimeisessä vastassa oli Innon toinen joukkue. Carelia oli koko pelin hallitsevampi osapuoli ja otti turnauksen päätteeksi hienon 4-0 voiton. Pelaajista esille nousi koko päivän hienosti puolustajana pelannu Siiri T ja paljon vaarallisia laukauksia laukonut Milena.
Polarin pelit:
Polarin joukkue on kasattu kokonaisuudessaan -15 syntyneistä pelaajista. Lisäksi oli saatu apuja T8 joukkueesta Peppi ja Isla. Eli kaikille tulossa ensimmäiset sarjaottelut.
Polar pelasi hienon turnauspäivän. Joukkue ei jännittänyt vaan pelasi hienosti koko päivän. Neljä voittoa ja vain viisi laskettua maalia. Joukkueesta erottuivat maaliahne Saana ja todella vauhdikkaat T8 vahvistukset.
Tästä on hyvä jatkaa ensin säbäkipinään ja siitä Kuopiossa 2.12 sarjaturnaukseen.