Kausi 2023-2024 polkaistiin käyntiin Josban järjestämässä turnauksessa Rantakylän liikuntahallilla. Tällä kaudella T14 osallistuu sarjaan kolmella joukkueella Arctic, Carelia ja Polar.

Arctic – Josba musta 13-1
Joukkueista ensimmäisenä kaukaloon pääsi viilettämään Acrtic, joka sai vastaan Josba mustan. Heti pelin alussa vastustaja pääsi yllättämään ehkä hieman uneliaan Arcticin avauskentällisen tekemällä ottelun avausmaalin ajassa 0:09. Tämä toimi hyvä herätyksenä ja tämän jälkeen alkoi pallo ja tossu liikkua molemmilla kentällisillä mallikkaasti. Lisämaaleja ei vastusta enää tehnyt ja Arctic naputteli hienojen kuvioiden päätteeksi kahteen erään 11 maalia. Kolmannen erän alkuun kaksi nopeaa maalia 42 sekunnissa ja ero 12 maaliin joka päätti pelin.

Arctic – Varta musta 5-4
Toisessa pelissä vastus koveni huomattavasti, kun vastaan asettui Varta musta. Pelistä muodostui varsin vauhdikas ja viihdyttävä. Tässäkin pelissä vastustaja ennätti avata maalihanat, mutta seuraavista maaleista vastasi Arctic ollen hiukan terävämpi viimeistelyssä. Arctic oli kahteen otteeseen kahden maalin karkumatkalla, mutta varta kampesi lopulta tasatilanteeseen kolmannen erän puolivälissä. Molemmat joukkueet hakivat vimmatusti seuraavaa maalia. Viimeisillä minuuteilla Arctic painoi pelin Vartan päätyyn hakien vimmatusti voittomaalia. Aktiivinen hyökkäyspeli tuotti tulosta ajassa 44:24 pallo maaliin ja johtoon. Johto kesti pelin loppuun ja näin Arctic avasi kauden kahdella voitolla.

Valokuvia ottelusta

Carelia – Varta valkea 3 -7
Päivän toinen peli jossa Caralien tytöt avasivat kauden Varta valkeaa vastaan. Carelia sai otteluun mahtavan alun. Maalipaikat hyödynnettiin tehokkaasti ja ensimmäisen erän jälkeen 2-1 johtoasema. Toisessa erässä Varta otti hienokseltaan peliä hallintaan tulle rinnalle ja ohi. Tätä ei Carelian tytöt säikähtäneet vaan tasoittivat pelin erän lopulla. Kaksi ensimäistä erää pelattiin tasaisissa merkeissä joten 3-3 tilanteesta oli oikein passeli lähteä kolmanteen  erään. Kolmaskin erä eteni tasaisesti aina puoleen väliin saakka. Erän loppu puolella Varta oli tehokkaampi maalipaikoissa osuen neljästi ja vastaavasti Carelian sihti ei ollut ollut niin tarkkaa kuin kahdessa ensimmäisessä erässä. Näillä maaleilla Varta karkasi pelin voittoon.

Carelia – Josba punainen 2-14
Päivän toisessa pelissä vastus koveni paljon, kun vastassa oli Josba punainen. Josba oli pari askelta edellä halliten kenttätapahtumia. Toisen erän viimeisellä sekunnilla Josba onnistui kasvattamaan johdon 12 maalin eroon joten tällä kertaa ei kolmatta erää pelattu. Kaksi tehtyä maalia

Polar – Varta valkea 4-5
Päivän kääntyessä iltapäivän puolelle oli aika Polarin polkaista kausi käyntiin. Ensimmäinen erä väännettiin tasaisesti ja suurimmat onnistujat löytyivät molempien maalitolppien välistä. Toisessa erässä alkoi sitten tapahtua. Peli eteni tasaisissa merkeissä läpi erän. Varta onnistui hiukan paremmin hyödyntämään maalipaikkansa käyden kertaalleen kahden maalin johdossa. Toisessa erässä nähtiin kaikkiaan viisi maalia ja kolmanteen erään Varta maalin johdossa. Kolmannesta erästä muodostui legendaarinen kissa hiiri leikki. Varta kävi kahteen otteeseen kahden maalin johdossa ja molemmilla kerroilla tultiin maalin päähän. Viimeiset viisi minuuttia haettiin vimmatusti tasoitusta, mutta tällä kertaa vastustajan puolustus kesti loppuun asti.

Polar – Josba musta 12-0
Polarin toisesta pelistä oli odotettavissa tasainen paikalliskamppailu. Kaksi ensimmäistä erää peli aaltoilikin päädystä toiseen. Molemmilla joukkueilla oli maalipaikkansa. Polarin puolustus ja viimeistely oli kuitenkin piirun verran terävämpää, jonka ansiosta kahden erän jälkeen taululla 5-0. Kolmannessa erässä sitten palaset loksahtivat kohdilleen ja pelin aikana kehittynyt flow pääsi valloilleen. Kun pallo ja pelaajat liikkuvat alkaa tulosta tulla. Seitsemän onnistumista erään keskeytti pelin minuuttia ennen loppua kahdentoista maalin erolla.