Vuoden toiseen kotipeliin saatiin vieraita Etelä-Suomesta. Alkusarjan pelit SB-Pro/VSS yhditselmäjoukkuetta vastaan olivat todella tiukkoja maalin pelejä. Samaan oltiin varauduttu tälläkin kertaa ja kotiläksyt oli hyvin luettu. Uuteen halliin oli saatu valmiiksi lisää teknisiä ominaisuuksia ja näin ollen ottelutapahtumaa saatu astetta paremmaksi.

FB Factor – SB-Pro/VSS 13-4 (3-1, 6-1, 4-2)
Factorin tytöt saivat peliin hyvän alun kun MInea vei joukkueen johtoon heti pelin alussa Elsa tuplasi johodn vielä ennen erän puoliväliä. Vierailijat pääsivät kaventamaan erän puolivälissä, mutta melkein heti perään Lilja lisäsi johdon jälleen kahteen maaliin ja erätauolle lukemissa 3-1.
Toinen erä oli Factorin myllytystä. Jennica aloitti maalin teon heti ensimmisessä vaihdossa. Sen jälkeen Tuuli, Maija ja Saara lisäsivät johtoa nopeaan tahtiin jo kuuteen maaliin. Erän puolivälin jälkeen vastustaja pääsi kaventamaan ylimoima osumalla, mutta ennen erätauolle siirtymistä maalinteossa onnistuivat vielä Nella ja Nepe ja koppiin huilille siirryttiin tilanteessa 9-2.
Kolmas erä oli lähinnä enää muodollisuus, jossa nähtiin kuusi maalia joista Factorin teki neljä. Maalin teossa viimeisessä erässä onnistuivat Kaisa, Nepe, Lilja ja Tuuli.
Tällä kertaa ottelu ei ollut millään tavalla tiukka ja tasainen mihin oltiin varauduttu. Factorin tytöt onnistuivat laajalla rintamalla ja peräti 14 pelaajaa merkkautti itselleen vähontään yhden tehopisteen.

Factorin pistetytöt: Nepe 2+3, LIlja 2+0, Tuuli 2+0, Saara 1+1, Jennica 1+1, Minea 1+1, Kaisa 1+1, Moona 0+2, Maija 1+0, Elsa K 1+0, Nella 1+0, Aino 0+1, Sira 0+1, Vilma 0+1