T18 tyttöjen SM-alkusarjan viimeiseen turnaukseen Nurmijävelle jouduttiin lähtemään vajaalla porukalla sairastumisten takia. 14+2 tyttöä saatiin reissuun ja vähintään yksi piste piti saada jos mielii edes teoriassa päästä ylempään SM-sarjaan. Kahdella voitolla paikka olisi satavarma.

SB-Pro/VSS – FB Factor 3-4 (1-0, 1-1, 1-3)
Turnauksen ensimmäisessä pelissä jouduttiin todella tiukalle vaikka peliä mielinmäärin hallittiinkin. Kahden erän jälkeen tilanne näytti jo todella tukalalta, mutta niin vain sieltä tytöt itsensä ylös kampesivat ja voittomaali syntyi 3 sekuntia ennen pelin loppua. Kaikki oli siis edelleen omissa käsissä eikä muiden joukkueiden peleillä vielä ollut väliä.

Factorin pistetytöt: Nella 1+2, Minea 2+0, Jennica 1+0, Saara 0+1, Kaisa 0+1

Valokuvia ottelusta

Eräviikingit – FB Factor 4-3 (2-0, 0-0,2-3)
Factorin pelien välissä Tikrut olivat voittaneet Hästan. Eli voitolla ylempi jatkosarja olisi varma, tasapelillä hyvin lähellä ja tappiolla joudutaan sitten odottelemaan muiden pelien tuloksia. Peli sai varovaisen tunnustelevan alun ja ensimmäisessä erässä kummallakaan joukkueella ei ollut hirveästi maalipaikkoja. Kuitenkin Ervi sai pelattua kaksi kertaa pallon maaliin. Toisessa erässä maalivahdit olivat rautaa eikä lisäosumia nähty. Kolmannen erän alkuun Ervi siirtyi jo 3-0 johtoon ja moni oletti että peli olisi siinä. Mutta niin vain Factorin tytöt kaivoivat vielä jostain lisää virtaa ja tulivat väkisin minuutti ennen pelin loppua jo maalin päähän tilanteeseen 4-3, mutta viimeisen minuutin hurjan taistelun jälkeenkään peliä ei saatu tasoihin. Näin joukkueelle jäi jännittäjän rooli miten Hästan ja Pelsujen pelissä kävisi.

Factorin pistetytöt: Saara 1+0, Jennica 1+0, Minea 1+0, Nella 0+1, Sira 0+1, Tuuli 0+1

Linkassa jännitettiin ratkaisevaa peliä ja kaksi erää näyttikin vielä että Factorin tytöt pääsisivät ylempään jatkosarjaan, mutta Hästa hoiti kolmannen erän komeasti ja voitolla varmisti paikkansa ylempään jatkosarjaan. Onnittelut Erville, Norssille, Hästalle ja Tikruille ylemman jatkasarjan paikoista. Factorin tyttöjen kausi jatkuu alemmassa SM-sarjassa yhdessä Pelicansin, SB-Pro/VSS:n, SPV:n, Pirkkojen ja Nibacos/SB Vaasan kanssa.