Runkosarjan viimeiseen kotipeliin saapui vastustajaksi sarjakärki Classic. Samalle päivälle sattui vielä T16 tyttöjen omat pelit niin otteluun lähdettiin ainoastaan kahden kentällisen ja yhden veskarin voimin. Vaikka pelaajia oli vähän niin tällä kertaa ei lähdetty peruuttelemaan vaan päätettiin pelata aktiivisesti siihen asti kun jalkoja pelaajilta löytyisi.

FB Factor – Classic 4-11 (2-3, 1-5, 1-3)
Ensimmäinen erä oli maalien valossa vielä tasainen mutta muuten Classic hallitsi kyllä peliä alusta alkaen. Vieden laukaukset erässä 13-3. Vaikka Classic siirtyi erän puolivälissä jo 0-2 johtoon niin Factorin tytöt tulivat hienosti tasoihin Rovan maalatessa kahdesti reilun minuutin sisällä. Erän lopussa Classic sai kuitenkin tehtyä vielä yhden maalin ja erätauolle vieraiden 2-3 johdossa.

Toiseen erään Classic naputteli reiluun kymmeneen minuuttiin viisi maalia ennen kuin Nepe pääsi kaventamaan lukemiksi 3-8. Toinen erä oli täysin Classicin hallintaa ja Factorin tyttöjen jalka painoi vaihtovaihdolta enemmän ja enemmän.

Kolmannessa erässä viiden minuutin kohdalla nähtiin Factorin kannalta synkkä 19 sekunnin jakso jonka aikana Classci tehtaili kolme maalia. Aikalisän jälkeen peliin saatiin taas ryhtiä ja Nepe pääsi vielä kaventamaan pelin toisella maalillaan loppulukemiksi 4-11.

Factorin pistetytöt: Rova 2+0, Nepe 2+0, Saara 0+2, Elna 0+1, Nella 0+1

Valokuvia ottelusta

Runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelua ja kaikki sijat 4-8 on vielä mahdollisia. Viimeiset pelit pelataan 18-19.3 Espoossa ja Mynämäellä. Sen jälkeen tiedetään miten pelit tulevat jatkumaan runkosarjan jälkeen.