Ajankohtaista

Kauden viimeinen turnaus pelattiin Joensuussa ja taas oli päällekkäin sekä T16 että T18 pelit, joten pelaajia etsittiin mukaan kissojen ja koirien kanssa. Ja kasaan saatiin kuin saatiinkin noin pari kentillistä pelaajia.

VehVe – FB Factor II 9-2 (4-1, 3-0, 2-1)
Sarjakärki VehVeä vastaan ensi esiintymisen Factorin paidassa tekivät sunnuntain harrastasählyvuorolta värvätyt Heli ja Maria. Myös Nakki Nakari oli pelaavassa kokoonpanossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Pelissä ei voittajasta hirveesti ollut epäselvyyttä, mutta päivän teeman mukaisesti hauskaa oli pelata.

Factorin pistenaiset: Silja 1+0, Miia 1+0, Nakki 0+1, Julia 0+1

Ottelun tilastot

VarTa – FB Factor II 7-3 (4-1, 1-1, 2-1)
VarTaa vastaan porukka pieneni entisestään, mutta se ei menoa haitannut. Pieni mutta pippurinen porukka kiusasi sarjakakkosta aina viimeseen erään saakka eikä päästänyt heitä helpolla. Eikä ”sunnuntaisählyläiset” turhaan pelaamaan tulleet vaan molemmat aukaisivat myös pistetilinsä syöttäreiden merkeissä heti ekassa turnauksessaan. Kauden viimeisen pelin päätyttyä II-joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 4.

Factorin pistenaiset: Kati 2+0, Iita 1+0, Heli 0+1, Maria 0+1, Miia 0+1

Ottelun tilastot

Kausi oli todella hankala, kun turnauksia meni niin paljon päällekkäin junnujen pelien kanssa jota ei kauden alussa osattu odottaa. Lähes tulkoon kunnialla kuitenkin homma saatiin hoidettua ja onneksi sarjassa viidenneksi tullut Tupis halusi lähteä lopputurnaukseen meidän tilalle. Iso kiitos kaudesta kaikille joukkueen mukana olleille. Ensi kaudella taas sitten uudet kujeet.