Apassit – FB Factor Carelia 6–3
Tavoitteena oli pelata rohkeasti kropalla ja pitää peli tiukkana. Carelia sai otteluun unelma-alun, kun Linda taiteili avausmaalin rangaistuslaukauksesta. Ensimmäinen peli olikin tiukkaa ensimmäisten kahden erän ajan, mutta sitten karvaus ja puolustus alkoivat repeillä ja vastustaja karkasi selkeään johtoon. Factor löysi kirivaihteen valitettavasti liian myöhään, 6–3 kavennusmaalin syntyessä ajassa 43:38.

Welhot musta – FB Factor Arctic 3–6
Yhdeksällä kenttäpelaajalla tähän peliin lähdettäessä taktiikaksi otettiin matala karvaus, jota lähdettäisiin pikkuhiljaa työntämään ylöspäin. Tämä toimi ja vastustajan avaukset päätyivät hyvin äkkiä Factorin pakkien haltuun, josta peli käännettiin hallitusti hyökkäystä kohti. Peli oli kuitenkin pitkään väkinäisen näköistä ja ensimmäisellä erätauolla painotettiin syöttöpelin tärkeyttä. Vastustajan maalivahti on hyvä, joten tarvittiin maskia, tarkkoja vetoja ja etenkin poikkisyöttöjä maalille, jolla vastustajan maalivahti pakotettaisiin sivuttaisliikkeeseen. Arcticille maalimäärä ei vielä ollut päätä huimaava, mutta sitä tärkeämpää olikin oman pään huolellinen puolustaminen, jossa onnistuttiin tosi hyvin. Ansaitut pisteet lähtivät Kontiolahteen.

FB Factor Carelia – Saipa 2–12
Saipaa vastaan lähdettiin tekemään maaleja ja niitä heti alkuun saatiinkin, kun Kiia iski kaksi ensimmäistä maalia. Vastustaja tuli kuitenkin pian tasoihin ja Factorin peli alkoi levitä toisessa erässä. Hyvän ensimmäisen erän 2–1 johto kääntyi äkkiä 2–6 tappioasemaan ja Carelia tuntui jälleen kerran lannistuvan eikä peli lähtenyt enää sujumaan. Loppulukemat olivat tylyt 2–12.

FB Factor Arctic – VarTa 15–3
Ensimmäinen erä meni Arcticilta kisutellessa eikä maaleja saatu kuin kolme. Toisessa erässä peli alkoi näyttää jo kuitenkin aika hyvältä ja maaleja alkoi tulemaan tutussa tahdissa. Toisen erän jälkeen otettiin tavoitteeksi tehdä maali joka vaihdossa, sillä keskeytys oli enää neljän maalin päässä. Tässä ei aivan onnistuttu, mutta päälle viiden minuutin pelin jälkeen lukemat saatiin kaunisteltua 15–3 ja ottelu päättyi keskeytykseen.

Päivä oli rankka, koska kaikki Factorin neljä peliä olivat putkeen ja moni pelasi kolme peliä. Oona taisteli päivän jokaisessa pelissä vuorotellen kentällä ja maalilla. Molempien joukkueiden pelaamisessa näkyi välähdyksiä siitä pelistä, mitä me parhaimmillamme pystymme pelaamaan. Valitettavasti Varkaudessa ei päästy omalle tasolle tasaisesti vaan paikoitellen olimme aika hukassa puolustuspäässä. Treeneihin löydettiin jälleen hyviä kehityskohteita, joita lähdetään ensi viikolla hiomaan!