Toisena viikonloppuna putkeen Malisen auton nokka kohti Tamperetta. Pelaajien yleisvire oli iloinen ja positiivinen jo lähtöpäivänä. Yöpyminen, verryttelyt ja huollon toimet ennen yöunille siirtymistä.

Factor – Classic 5-2 (1-1, 2-0, 2-1)
Aikaisen aamuherätyksen, hieman erilaisen alkulämmittelyn jälkeinen pelivire oli varsin hyvä. 14 sekuntia pelattu ja 1-0 Factorille. Tosin klo 1:21 ajassa vastustaja tasoitti ottelun. Saatiin pelata taas uutta vastustajaa vastaan, vastassa Classic tuo perinteikäs arvostettu salibandyseura. Ottelun tempo ei ollut hurjaa, ennemminkin varmaa ja keskittynyttä työskentelyä tytöiltä. Maalivahdit tekivät tasaisen varmaa torjuntatyötä, mikäli puolustajat eivät ehtineet tilannetta aikaisemmin hoitaa. Factor kulki läpiottelun pienessä johtoasemassa 1-1 tilanteen jälkeen. Kolme tasaista viisikkoa ja tasaista peluutusta koko ottelun ajan.

Valmennus oli erittäin tyytyväinen esitykseen ja aikaiseen aamupeliin. Mikä parasta uusia SM-maalin tekijöitä saimme tähänkin otteluun.

Pisteet: Jennica 2+1, Saara 1+0, Vilma 1+0, Nepe 1+0, nella ja Liina 0+1.

Torjunnat:
Factor: Irkku 10 torjuntaa
Classic: Wilhelmiina Niemelä 12 torjuntaa

Joukkueen tsemppipalkinto Nellalle, joka esitti varmoja otteita puolustuspäässä.

Valokuvia ottelusta

PSS- Factor 2-10 (1-3, 0-2, 1-5)
Tunnin tauko otteluiden välissä ja toisessa ottelussa jo pariin kertaan kohdattu PSS. Pelikellossa 18 sekuntia pelattu, kun omasta maalista kaivettiin palloa ensimmäisen kerran. Alkuun siis pari löysää vaihtoa, mutta sen jälkeen tyttöjä ei enää pidellyt mikään. Ensimmäinen erä Factorille 1-3. Toisessa erässä tehtiin pari maalia, joista Saara, Jennican nostosta taituroi alivoimamaalin. Tuuli kävi kuittaamassa korvauksen jäähystään, iskemällä ottelun 1-5. Ensimmäistä SM-maalia saatiin tältä maalitykiltä odotella. Ensimmäiset maalit kirjautettiin myös vahvasti puolustuksessa pelanneille Maijalle ja Kaisalle sekä hyökkäyksessä Neealle. Hurmos oli ottelussa kohdallaan. Kaikki kolme kenttää esittivät vahvoja otteita kentällä joukkueena.

Pisteet : Saara 3+1, Sira 1+2, Jennica 1+1, Tuuli 1+1, Kaisa 1+0, Minea 1+0, Neea 1+0, Liina 0+1, Moona 0+1, Vilma 0+1, Nepe 0+1.

Torjunnnat
Factor: Minttu 12 torjuntaa
PSS: Veera Halonen 18 torjuntaa.

Joukkueen tsemppipalkinto Kaisalle

Molemmat kaksi ottelua pelattiin hyvin ja kentällä nähtiin niitä asioita mitä viikolla harjoittelimme. Seuraavan kerran pelataan kotiturnaus Kontiolahden areenalla. Viimeksi, karsintaturnaukessa oli hurjan hieno tunnelma. Kontiolahdella nähdään pari uutta SM-vastustajaa. Joista SSRA kohdattu Loisto Cupissa tiukassa ottelussa. Lisäksi Vaasa, joka on kokonaan uusi tuttavuus.