Ajankohtaista

C-tytöt lähtivät kauden toiseen turnaukseen kymmenen kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin voimin. Matka Mikkeliin meni nukkuessa, mutta sen jälkeen tytöt eivät enää unessa olleet missään vaiheessa.

Hatsina – FB Factor 0-12 (0-5, 0-1, 0-6)
Ensimmäisessä pelissä alkulämmittelyt näyttivät siltä, että vastustajan pelaajien vanhemmatkin katsomossa sanoivat, että nyt on kyllä meidän mahdollista voittaa. Factorin tytöt olivat kuitenkin asiasta täysin eri mieltä ja näyttivät heti pelin alusta alkaen mikä on joukkueiden tasoero. Molemmat kentälliset saivat tehtyä hienoja maaleja ja maalipaikkoja tuli tasaiseen tahtiin koko ajan. Laukauksia Factorin tytöillä tässä pelissä oli varmaan lähemmäs sata joista vastustajan maalia kohti saatiin 47. Jennalle maalissa aina niin maukas nollapeli.

Factorin pistetytöt: Elli 2+4, Saara 5+0, Nepe 3+1, Jennica 0+4, Julis 2+1, Sofia 0+1, Elna 0+1

Ottelun tilastot

 

FB Factor – VarTa 7-2 (1-2, 1-0, 5-0)

Toisassa pelissä pelattiin niin sanottu kärkikamppailu kahden puhtaan pelin joukkueen välillä. VarTa sai otteluun mahtavan alun, kun kaksi heidän ensimmäistä laukausta painui Factorin maaliin. Sen jälkeen VarTa ei sitten enää hätyytellyt Factorin maalia siitä piti huolen maalivahti Irina ja tiivis puolustus. Myös tässä pelissä molemmat kentälliset onnistuivat hyvin ja pallo liikkui hienosti pelaajalta toiselle ja viisikot pelasivat hyvin yhteen. Loppujen lopuksi voitto ei ollut uhattuna missään vaiheessa ja tytöt nauttivat silmin nähden pelaamisesta. Mukava pelata välillä vaan kahdella kentällisellä. Factor jatkaa pelin jälkeen ainoana puhtaan pelin joukkueena sarjakärjessä.

Factorin pistetytöt: Moona 2+1, Jennica 1+2, Elli 2+0, Nepe 1+0, Saara 1+0, Elna 0+1, Julis 0+1, Veera H 0+1

Ottelun tilastot

C-tyttöjen aluesarja jatkuu 23.11.2019 Kuopiossa jossa vastassa ovat PyY ja Crackers.