Ajankohtaista

Kauden toinen sarjaturnaus pelattiin Kontiolahden liikuntahallin hienoissa puitteissa. Alakanttiin menneen avausturnauksen jälkeen odotukset olivat kovat ja joukkueen ilme sen mukainen heti aamusta alkaen.

JorJy – FB Factor 5-5 (1-2, 3-2, 1-1)
Päivän ensimmäisessä pelissä olivat vastakkain ensimmäisen turnauksen jälkeen pisteitte olevat joukkueet. Pelissä tehtiin maaleja lähestulkoon vuorotahtiin, eikä kumpikaan päässyt kuskin paikalle missään vaiheessa. Molemmilla joukkueilla oli omat etsikkoaikansa ratkaista ottelu, mutta pisteiden tasaaminen oli aika oikeutettu lopputulos. Ottelun kyseenalaisin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun tuomari päätti hyväksyä ylärimasta kimmonneen pallon JorJyn maaliksi. Tilanteen jälkeen sekä omat että vieraat pelaajat olivat yhtä yllättyneitä. Factorin kannalta ilahduttavaa oli jälleen se että pisteet jakautuivat tasaisesti joka kentälliselle ja usealle pelaajalle.

Factorin pistenaiset: Merike, Silja, Nepu, Jutta, Julia, Emppu 0+1, Else 0+1, Ninni 0+1, Iisa 0+1

Ottelun tilastot

 

FB Factor – Papas 2-7 (1-2, 1-4, 0-1)

Ensimmäisessä pelissä siis pistetili saatiin auki ja toisessa pelissä vastaan asettui puhtaalla pelillä sarjan kärkipaikalla oleva Papas. Vaikka numerot pelin jälkeen tulostaululla näytivät aika tylyiltä ei myö noin huonoja oltu. Maalivahtien torjunnat olivat Factor 12 ja Papas 27. Tilanteita olisi ollut aivan riittävästi tehdä vaikka miten paljon maaleja. Kaikki kunnia vastustajan maalivahdille, joka pelasi loistavasti. Papaksen maaleista suurin osa tuli Factorin  omanpään merkkausvirheistä, jotka korjaamalla seuraavan kerran pystytään heitä haastamaan todenteolla. Papaksen ja samalla koko ottelun parhaimmistoa olivat viime kaudella Factorin A-tytöissäkin pelanneet nuoret taiturit ja maalivahti Merve.

Factorin pistenaiset: Satu 1+0, Nepu 1+0, Maija 0+1, Noppa 0+1

Ottelun tilastot

Seuraavat naisten II-divisioonan pelit pelataan 16.11.2019 Iisalmessa. Siellä käynnistyy runkosarjan toinen kierros ja vastassa ovat TuuU ja FBI. Saa nähdä aukeaako Factorin voittotili silloin.