Ajankohtaista

E-tyttöjen kausi avattiin viime sunnuntaina Kontillahdella. Sekä Arcticilla että Carelialla ensimmäinen peli meni keskittymistä hakiessa, mutta toiseen peliin saatiin selkeästi parempaa tekemistä niin yksilö kuin joukkuetasolla. Yli puolelle meidän tytöistä kyseessä oli ihka ensimmäinen turnaus, ja vaikka vastustajat tykittivätkin paljon maaleja, oli koko päivän ajan tytöillä hymy huulilla. Pelaaminen oli kivaa, ja varmasti jännittävää etenkin uusimmille tytöille. Pelien aikana päästiin näkemään, mitä asioita lähdetään kehittämään treeneissä seuraavaa turnausta varten. Tyttöjen kanssa keskusteltiin, että tästä on suunta ylös päin, ja tavoitteet ensi turnaukseen on asetettu.

Maalikoosteita

 

F-tyttöjen kausi starttasi sunnuntaina (päivämäärä) Kontiolahdella Leba96 g-poikien Spades ja Hearts joukkueita vastaan pelaten. Päivään sisältyi yhteensä kahdeksan peliä. Suurimmalle osalle Fb factorin tytöistä pelipäivä oli uusi tuttavuus. Jännitystä oli ilmassa, ja se näkyi molempien joukkueiden ensimmäisissä otteluissa. Ensimmäisten jännitysten purkautumisten jälkeen pelit alkoivat näyttämään siltä kuin pitääkin. Pojat olivat vikkeliä ja taitavia vastustajia, varmasti tulemme uudestaan pelamaan heitä vastaan. Tytöt taistelivat jokaisen vaihdon täysillä ja se oli mukavaa katseltavaa. Peleistä opittiin, että asenne ratkaisee. Tätä teemaa jatketaan treeneissä.

Maalikooste

Seuraavat E-tyttöjen pelit pelataan 23.11.2019 Kuopiossa ja F-tytöt ovat pelikentillä seuraavan kerran 15.12.2019 Kontiolahdessa.