Ajankohtaista

Niin kuin on huomattu, niin elämä tosiaan kulkee kulkuaan. Ympäriltä saattaa löytyä uusia, mielenkiintoisia asioita tai näkökulmat vanhoihin ja tuttuihin asioihin saattavat muuttua. Joka tapauksessa utelias avoimuus johtaa usein kokeilemaan uusia asioita. Kaikkea ei tarvitse ottaa omakseen, mutta aina on hyvä kannustaa ja rohkaista kokeilemaan.

Heikkilän Jarkko on Joensuun seudulla tuttu henkilö tyttö- ja naissalibandypiireissä. Jarkon ja Markuksen yhteistyö menneisyydessä oli usein ”napit vastakkain”-tyylistä, kunnes herrat huomasivat, että molemmat pyrkivät ajamaan koko alueen tyttö- ja naissalibandya eteenpäin. Jarkko ja Markus toimivat menneen kauden eri seurojen alaisuudessa, mutta kuitenkin kohti yhteistä tavoitetta – alueen tyttösalibandyn kehittämistä kohti valtakunnan kärkeä.

Tulevalle kaudelle Jarkko hyppää Tekijäremmiin ja FB Factoriin perustetaan naistenjoukkue, vaihtoehdoksi alueen naissäbäilijöille. Jarkko on aloittanut tyttösalibandyuransa Tuupovaaran Urheilijoissa ja siirtynyt sieltä Josban toimintaan. Viimeiset kaksi kautta hän on ollut aktiivinen toimija Josban tyttö- ja naissalibandyn saralla.

FB Factorissa on pelaajapolku tytöille F-tytöistä A-tyttöihin, joten naistenjoukkue on siihen luonnollinen jatkumo. Naisikäisten lisäksi vanhimmat tyttöjuniorit saavat halutessaan lisäpelejä naistenjoukkueen mukana. Menneellä kaudella FB Factor pelasi naistensarjaa B-ja C-tyttöjen voimin, eikä sarjanousu jäänyt kovin kauaksi. Tulevalle kaudelle asetetaan siis tavoitteeksi sarjanousu. Pidemmän aikavälin tavoite on saavuttaa 1.disioonapaikka. Tavoitteet on tehty saavutettaviksi!

Naistenjoukkue aloittaa harjoittelun toukokuun alussa myöhemmin ilmoitettuina ajankohtina.
Lisätietoja asiasta voi kysellä Heikkilän Jarkolta 0503325819 tai jarkko.k.heikkila@fi.abb.com