Ajankohtaista

FB Factor osallistui Tampereen turnaukseen neljän joukkueen, 48 pelajaajan ja 107 henkilön voimin. Matkaan lähdettiin lauantai aamuna klo 5.00.

 

D-tytöt
Matkaan lähdettiin reippain mielin ja tavoitteena oli nauttia viikonlopun peleistä ilman suurempia menestyspaineita. Kaksi ensimmäistä peliä oli hieman hakemista ja osittain aika sekavaakin peliä, mutta molemmista kuitenkin taisteltiin voitot. Kolmanteen peliin saatiin jo peli paremmin uomiinsa, mutta vastustajan viime hetken ylivoimamaali ratkaisi meille paikan pronssimatsiin. Pronssipeli oli tiukkaa ja tasaista vääntämistä molemmissa päissä. Maalipaikkoja oli molemmilla, silti tiukan pelin jälkeen tappio maalilla ja saldona neljäs tila. Yhteenvetona voisi mainita, että reissu oli varmasti tytöille kaikinpuolin mukava, pelillisesti olisi pienillä onnistumisilla voinut olla huomattavasti parempi tulos.

E-tytöt Carelia
Aina niin iloiset E-tytöt lähtivät turnaukseen sillä mielin että pääsevät pelamaan omanikäisiä tyttöjä vastaan. Kausi meni D-tyttöjen aluesarjassa tappiosta toiseen, joten mielenkiintoista oli nähdä miten oman ikäisiä vastaan pärjättäisiin. Ja hyvinhän se meni. Peliotteet paranivat ottelu ottelulta, ja lopulta kotiin tuomisina oli pronssiset mitalit. Tulomatkalla linja-autossa oli väsyneitä, mutta onnellisia tyttöjä.

E-tytöt Arctic
Iloinen E-Arctic porukka vietti mukavan viikonlopun uusia asioita oppien ja hauskaa pitäen. Tappioista ja kolhuista huolimatta hyvä fiilis säilyi koko reissun ajan. Yhteishenki oli kultaa, ja valmentajien kokemattomuuskaan ei menoa haitannut. Kaikinpuolin reissu oli onnistunut.

F-tytöt
F-tyttöjen osalta matka sujui iloisesti. Vaikka muutama turnaus ollaan tyttöjen kanssa pelattukin, niin tässä turnauksessa nähtiin oman ikäisten taso muualtakin kuin lähikaupungeista. Oli mahtavaa huomata miten tytöt eivät lannistuneet, vaikka sarjaa pelanneet Tampereen tytöt ja aikainen herätys varmasti painoikin. Virtaa riitti silti vielä Särkänniemeenkin. Jokainen lopputulos koettiin, niin häviö, tasapeli kuin ruhtinaallinen voittokin. Väsymyksestä huolimatta tekeminen säilyi loppuun asti vahvana. Jännittäviä pelejä kohdattiin ja pelikokemusta kerättiin. Näillä eväillä on hyvä jatkaa ensi kautta kohti.Reissu oli kaikinpuolin onnistunut ja toivotaan, että vuoden päästä pääsemme taas Tampereelle. Kiitos kaikille mukana olleille ratkiriemukkaista hetkistä!

Valokuvia turnauksesta löydät meidän Facebook sivuilta