Ajankohtaista

SM-karsinnat on saatu pelattua ja pikku hiljaa katseet käännetään kohti sarjapelejä. Ensimmäisinä ovat valmistuneet A-tyttöjen I-divisioonan ja Naisten II-divisioonan sarjaohjelmat. SM-karsintojen jälkeen teimme tyttöjä ja heidän vanhempiaan kuunneltuamme päätöksen, että emme lähde ollenkaan mukaan B-tyttöjen aluesarjaan vaan keskitymme A- ja B-tyttöjen yhteisellä joukkueella naisten ja A-tyttöjen sarjoihin. Saamme näistä sarjoista 30 laadukasta peliä tytöillemme. Varsinkin A-tyttöjen I-divisioona tulee olemaan kovatasoinen.

Factorin tyttöjen kanssa samassa lohkossa pelaavista joukkueista PSS, ÅIF ja O2 omaavat lukuisia tyttöjä, jotka pelaavat myös naisten salibandyliigaa. Hatsinan riveistä löytyy ainakin ketjullinen pelaajia, jotka pelaavat myös seuran naisten I-divisioona joukkueessa. Joten kovassa sarjassa ollaan, vaikka sarjalla ei olekaan SM-sarjan statusta. A-tyttöjen I-divisioona käynnistyy FB Factorin osalta kotiturnauksella 1.10.2017.

Sarjaohjelma ja tilastot A-tyttöjen I-divisioona

Lisäpelejä tytöille saamme sitten Savo-Karjalan II-divisioonasta. Naisten sarjaan lähdetään nöyränä haastamaan kokeneempia joukkueita tavoitteena säilyttää sarjapaikka. Naisten sarjan ehdoton ykkössuosikki on Josba, joka kolkutteli jo viime keväänä I-divisioonan portteja. Muut II-divisioonan joukkueet ovat SB Welhot, TuuU, JorJy ja Veikot. Veikot on tuttu joukkue viime kaudelta III-divisioonasta, muutoin sarjan joukkueet ovat meille uusia tuttavuuksia. Naisten II-divisioona alkaa 23.9.2017 Josban emännöimällä turnauksella.

Sarjaohjelma ja tilastot naisten II-divisioona

Ennen sarjakauden alkua pelataan vielä kaksi harjoituspeliä tulevana sunnuntaina 10.9.2017 Kontiolahden liikuntahallilla. Miniturnauksessa toisensa kohtaavat FB Factor, Josba ja TuuU.

klo 11.00 FB Factor – Josba
klo 13.00 TuuU – Josba
klo 15.00 FB Factor – TuuU

Tervetuloa katsomoon!