Polar – Welhot musta 3-3

Polarin pelaajat pääsivät aloittamaan kauden viimeisen varsinaisen turnauksen, tällä kertaa Kajaanissa. Pääsimme aloittamaan maalien tekemisen, kun peliä oli mennyt reilu kolme minuuttia. Ensimmäisen erän loppuun Welhot pääsivät tasoittamaan ja täten menimme toiseen erään tasatilanteessa. Toisessa erässä kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa. Kolmannessa erässä Welhot pistivät itsensä johtoasemaan hetkeksi, kunnes me onnistutimme tekemään kaksi maalia pistäen meidät 3-2 johtoon. Vain 14 sekuntia ennen ottelun loppua Welhot onnistuivat tasoittamaan lukemat. Ottelu oli koko pelin läpi todella tasainen ja mielenkiintoinen.

Arctic – Into 18-7

Arcticin tytöt pääsivät aloittamaan pelinsä Lieksan Intoa vastaan. Keskittyminen pelin alussa oli loistava, syötöt ja kuviot onnistuivat mainioisti, jonka ansiosta ensimmäisen viiden minuutin aikana oltiin 4-0 johdossa. Meidän tytöt siitä innostui, mikä sitten aiheutti otteen löystymistä ja pelin taso tasottui ja Into pääsi tasoittamaan tilanteen. Tasatilanne löi puuroa lisää koneisiin ja lyötiin kolme maalia ensimmäisen erän loppuun. Toisessa erässä pidettiin oma maali puhtaana mutta pidettiin vastustajan maalia sitäkin likasempana. Kolmanteen erään mentiin 11-4 luvuissa, jossa erän alkuun tykiteltiin pari maalia lisää. Into onnistui maalin teossa kerran, mikä kuitattiin kahdella maalilla. Into sai pisteen meidän tehtyä oman maalin, joka tämäkin kuitattiin 15 sekuntin kuluttua. Vielä viimeisen kerran Into onnistuu maalinteossa, mutta toistaen samaa kaavaa, teimme vielä kaksi maalia ottelun loppuun.

Polar – Welhot keltainen 1-9

Polarin viimeiseen peliin astui vastaan tasoltaan kova Welhojen keltainen joukkue. Pelin johtajasta ei ollut epäselvyyksiä, kun kahden ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 8-0 Welhoille. Kovan yrittämisen ja kannustamisen myötä onnistuimme kerran saamaan pallon Welhojen maaliverkkoon. Tämän jälkeen vielä kerran Welhot onnistuvat maalinteossa.

Carelia – Welhot musta 4-9

Päivän 2. peliin Carelialle astuu Welhot musta. Alkuvihellyksestä keskittyminen oli aavistuksen hukassa jonka seurauksena vastustaja oli ensimmäisen 2 minuutin jälkeen 2-0 johdossa. Saimme lisää keskittymistä peliin pienen herättelyn jälkeen ja aloimme syöttelemään enemmän. Pääsimme kaventamaan, mutta parin minuutin kuluttua Welhot iskevät kaksi maalia. Toisessa erässä toistui sama kaava, mutta heti meidän kavennuksesta 5 sekuntia Welhot onnistuvat tekemään maalin, jos kolme muutakin ajautuen karkuun. Kolmas erä oli meidän erä. Pistimme puolustukseen ja hyökkäykseen pari napsua lisää tehoa. Tässä erässä oli onnistumisia tosi hyvin jokaiselta, joiden ansiosta saimme tähän erään 2 maalia ja Welhot 0.

Arctic – Welhot keltainen 6-7

Päivän viimeinen peli Welhoja vastaan, tällä kertaa Arctic kohtasi keltaiset. Ensimmäinen erä oli meidän hallinnassa, mutta siitä huolimatta koko peli oli kovaa ja tasaista vääntöä. Ensimmäinen maalimme ei kerennyt paljoa vanhentumaan, kun Welhot tasaavat tilanteen. Tilanne oli jännittävä, mutta kannustuksella ja keskittymisellä saamme kaksi maalia. Welhot pääsevät aloittamaan toisen erän maalien tekemisen. Kovalla sisulla ja tahdonvoimalla pääsimme maalin arvoisille paikoille paikoille 2 kertaa joista osuimme, paikkoja oli tässä erässä niukasti. Reilu minuutti erän loppuun Welhot kaventavat tilanteeksi 5-3. Kolmas erä meni vastustajan pussiin. Tämäkin erä oli kuitenkin tuttuuntapaan vauhdikas. Saimme meidän osalta viimeisen maalin pitkän taistelun jälkeen, jonka jälkeen ote herpaantui ja vastustaja kovalla kirillä kaivoi voiton.

Carelia – Papas 0-12

Päivän pituus Kajaanissa näyttää kynsiään. Jokaisella pelaajalla on melkein takanaan todella pitkä ja raastava päivä. Viimeiseen peliin saimme vastaan turnauksen järjestävän joukkueen, Papaksen. Tässä pelissä toistui sama kaava koko ottelun. Erien alussa vastustaja onnistuu maalin teossa kaksi kertaa, jonka jälkeen saimme boostia ja aloimme liikuttamaan palloa. Tämän jälkeen Papas saa lisää maaleja suhkot tasaisin aikavälein. Viimeiseen erään pistimme kaikki voimat ja varaukset mitä vielä löytyy ja pyrimme puolustamaan loppuun asti. Saimme viimeiseen erään 6 torjuntaa Papakselle joista kaikki oli todella hyviä yrityksiä meiltä. Peli päättyi keskeytykseen kolmannen erän puolivälissä.