Kauden ensimmäinen vierastupla pelireissu suuntautui Porvooseen ja Helsinkiin. Taas oli opeteltavana uutta, kun lauantain peliin mentiinkin suoraan pelipaikalle eikä yövytte matkalla. Jännitettävää oli että jääkö jalat legendaarisesti bussiin.

PSS – FB Factor 8-6 (1-2, 5-3, 2-1)
No ei jäänyt jalat bussiin vaan Factorin tytöt saivat loistavan alun peliin. Jo kuuden minuutin kahdella tulostaululla oli 0-2 Jennican ja Nepen maaleilla. Muutenkin ensimmäinen erä oli hyvää peliä ja peli pysyi hallussa vaikka PSS pääsikin kaventamaan erätaukotilanteeksi 1-2. Toinen erä koitui Factorin kohtaloksi tässä pelissä. Vaikka ottelua johdettiin erän puolivälissä 3-5 niin erä tauolle mentiin kuitenkin PSS johdossa 6-5. Erä oli todella laiskaa puolustamista Factorin tytöiltä. Kolmannen erän alkuun Factorin tytöt tulivay hyvin latautuneena ja loivat heti tykun hyviä maalipaikkajo, mutta vastustajan maalivahti napsi ne kerta toisensa jälkeen. Erän puolivälin jälkeen päästtin nousemaan maalin päähän Rovan tahto maalilla, mutta sen lähemmäksi ei missään vaiheessa päästy. Lopulta pisteet jäivät Porvooseen lukemin 8-6.

Factorin pistetytöt: Jennica 2+0, Liina 1+1, Rova 1+1, Fredu 1+0, Nepe 1+0, Maija 0+1, Lilja 0+1, Saara 0+1

Valokuvia ottelusta

Eräviikingit – FB Factor 7-3 ( 3-1, 2-0, 2-2)
Tunteikas paluu takaisin Mosahallille huhtikuun mestaruusjuhlien jälkeen. Pelissä tosin tällä kertaa Ervi oli omaa luokkaansa. Jo ensimmäisestä vaihdosta alkaen oli selvaa että Ervi haluaa ottaa nämä sarjapisteet itselleen. Mintun hyvien torjuntojen myötä ensimmäiselle erätauolle päästiin siedettävissä 3-1 lukemissa. Toisessa erässä jatkui sama Ervin myllytys eikä Factorin tytöt päässeet oikein missään vaiheessa pelin juoneen kiinni. Toiselle erätauolle Ervin 5-1 johdossa. Kolmannen erän alkuun Ervi siirtyi heti jo 6-1 johtoon, ennen kuin Factorin tytöt kehittelivät pientä kiriä. Vajaaseen puoleen minuuttiin kaksi maalia ja pieni toivpn kipinä että tästä saataisiin vielä peli. Mutta kiri tyssäsi lyhyeen kun Ervi pisti reilun minuutin kuluttua vielä pallon seitsemännen kerran Fcatorin maaliin ja peli oli siinä. Viimeisen vartin aikana ei enempää maaleja enää nähty ja pisteet ansaitusti Erville.

Factorin pistetytöt: Fredu 1+0, Moona 1+0, Lilja 1+0, Sira 0+1, Nepe 0+1

Haastava sarjan alku kolmen vieraspelin myötä. Seuraavat neljä peliä pelataankin sitten Kontiolahdessa ja usko on kova että niissä peleissä myös joukkueen pistetili saadaan avattua.