Ajankohtaista

Sarjapelit päästiin aloittamaan kotoisasti Kylmäojalta. Aamulla hallille tullessa huomasimme, että nyt ovat tekijät paikalla. Vanhemmat laittoivat hallin pelikuntoon dj:n säätäessä musiikkilaitteita ja aukoessaan äänijänteitään. Kaikki oli siis valmista ja turnaus päästiin aloittamaan tyttöjen keskinäisellä ottelulla.

Valmennuksen huoleksi jäi varoittaa tyttöjä, että säästävät ”jalkoja” päivän toisiin peleihin. Tunnelma oli hieman jännittynyt avauspelin lähentyessä, mutta keskittynyt. Ottelu oli varsin tasaista vääntöä, mutta Carelian uudet tulokkaat näyttivät mitä tuleman pitää. Periksi ei anneta ja oman työn kautta kaikki ansaitaan. Peli päättyi Karelian 6-3 voittoon.

Carelian tehotytöt.
Lilja Tahvanainen 2+0
Sira Miettinen 1+1
Elsa Haakana 1+1
Eerika Lehikoinen 1+1
Moona Martikainen 1+0
Janette Karttunen 0+1
Jennica Holopainen 0+1

Valmennuksen tikkaritytöt:
Moona Martikainen ja Anna Ronkainen.

Arcticin tehotytöt.
Elli saastamoinen 3+0
Irina Päivinen 0+2
Nea Hulkko 0+1

Valmennuksen tikkaritytöt:
Krista Lundqvist ja Mandi Hiltunen.

Maalikooste

Carelian toisen ottelun vastustajaksi saapui Welhot Kuopiosta. Heti alusta asti oli selvää että meidän ”terrieritytöt” eivät tule antamaan savolaisille mitään ilmaiseksi. Hyvällä asenteella ja joukkuehengellä varustettu Carelia teki mitä tahtoi. Savolaiset jäivät ottelussa aivan lähtötelineisiin ja näin Kuopiolaiset oli riisuttu aseista. Tytöt tekivät niitä asioita, mitä on harjoiteltu. Lisättynä siihen, että on halu voittaa ja taistella. Palkintona tytöille selvä 7-1 voitto.

Carelian pistenikkarit.
Nella Karvonen 2+0
Elsa Haakana 1+1
Saara Liimatta 1+1
Anna Ronkainen 1+0
Jenna Ratinen 1+0
Sira Miettinen 1+0
Netta Toropainen 0+1
Janette Karttunen 0+1

Valmennuksen tikkaritytöt:
Jenna Ratinen ja Netta Toropainen.

Maalikooste

Arcticin toisen ottelun vastustajaksi saapui pitkän salibandyhistorian omaava Juuan Coach Team. Voittoa lähdettiin hakemaan päättäväisesti, sillä onhan Arcticin joukkueessa hieman enemmän pelikokemusta omaavia pelaajia. Juukalaiset kuitenkin näyttivät, etteivät myy nahkaansa halvalla ja rokottivat välittömästi meidän hyökkääjien puolustuspään virheistä. Puolustajat hoitivat oman tonttinsa mallikkaasti. Omissa kolisi tasaiseen tahtiin, mutta se ei tyttöjä haitannut. Tytöt keskittyivät enemmän näyttävien maalien tekemiseen. Nea Hulkon ”raudanluja suoraan syötöstä ylämummoon” oli päivän komein. Ja täysi katsomo sai makiaa mahan täydeltä. Ai niin…Juukalaiset voittivat 7-4. Kaikki kunnia Juuan tytöille.

Arcticin tehot:
Nea Hulkko 1+1
Elli Saastamoinen 1+1
Jennica Holopainen 1+0
Juliaana Juvonen 1+0
Minttu Räsänen 0+1

Valmennuksen tikkaritytöt:
Juliaana Juvonen ja Minttu Räsänen.

Maalikooste

Tästä on ilo jatkaa eteenpäin kohti uusia kokemuksia. Kiitokset myös pelaajien vanhemmille turnauksen järjestämisestä. Hommat hoituu ja Tekijät Ratkaisee!

Lassi Tahvanainen, valmentaja