Ajankohtaista

Ja taas päästään tyttöjen kanssa testaamaan taitojamme muita joukkueita vastaan, tällä kertaa suuntaamme pelireissumme kohden Mikkeliä. Matka alkaa klo 8.45 kylmäojan koululta jossa tutuksi tullut bussimme meitä jo odottaakin. Tiedossa kaksi tiukkaa peliä, ensimmäisenä kohtaamme ensi kerran tällä kaudella SB Pelicansin ja toisena pelinä jo kertaalleen kohdattu FB Heinola.

Klo 13.00 FB Factor – Pelicans SB(Lahti) 4 – 4

Ottelu alkaa Pelicansin pienoisella yliotteella, olemme ehkä vielä hieman ”nukuksissa” ja Pelicans pääsee ensimmäiselle erä tauolle 0 – 1 johdossa. Toinen erä alkaa meidän osalta todella hyvin, heti ensimmäisellä minuutilla saamme tasoituksen aikaan. Vastustaja kuitenkin pääsee vastaamaan meidän kavennusmaaliin kahdella osumalla heti parin seuraavan minuutin sisällä ja ottelu jo vastustajalle 1 – 3. Tässä vaiheessa tytöt ottavat itseään niskasta kiinni ja palaamme omalle osaamistasolle ja pallon hallinta ja pelitilanteet siirtyvät Factorille. Toisen erän aikana saamme ansaitusti kaksi maalia aikaan ja erätauolle siirrymme 3 – 3 tasatilanteessa. Kolmas erä alkaa factorin hallinnassa, mutta vastustaja pääsee laidasta läpi ja hienolla vedolla tilanne taas meille tappiollinen 3 – 4. Joukkue jatkaa taistelua takaiskusta huolimatta, uhrautuen ja luoden hyviä maalin tekopaikkoja, mutta laukaukset eivät uppoa hyvistä yrityksistä huolimatta vastustajan maaliin. Viisi minuuttia ennen peliajan loppua valmennus katsoo tarpeelliseksi aikalisän, tämän tarkoituksena luoda hieman uskoa joukkueeseen ja muuttaa hieman myös kenttien koostumuksia. Pelaajia roolitettiin hieman lisää ja tämä tuottikin tulosta, vajaa minuuttia ennen loppua kavennettiin tulokseksi 4 – 4, tämä tulos säilyi loppuun saakka. Ottelu mentiin Factorin hallinnassa, mutta viimeistely ei tuottanut toivottua tulosta ja myös pelitavan toteutus jäi välillä puuttelliseksi, tällä rintamalla tullaan tekemään vielä töitä tulevien harjoitusten aikana. Hieno esitys joukkueelta, hienoa taistelua ja hienoa henkilökohtaista osaamista. Kiitos myös Pelicansille hienosta vastuksesta.

Factorin pistetytöt: Saara Liimatta 1+0, Miia Koukku 0+1, Elli Saastamoinen 1+0, Aino Juntunen, 1+0, Jennica Holopainen 0+2 ja Nella Karvonen 1+0

Maalikooste

Klo 16.00 SB Heinola – FB Factor 12 – 3

Vastaan asettui jo entuudestaan kovaksi tiedetty joukkue. Ajatuksemme peliin oli lähteä taistelemaan ja saada mahdollisimman paljon laukauksia kohti vastustajan maalia. Ensimmäinen erä alkoi täysin vastustajan hallinnalla, Heinola hallitsi peliä, peli oli liikkuvaa ja hyvin kontrolloitua. Pääsimme kuitenkin välillä vastaiskuihin ja saimme erän lopulla kavennettua tilanteen ja pelin ensimmäinen maali meille. Ensimmäiselle erä tauolle SB Heinola ansaitusti 4 – 1 johdossa. Erätauolla saimme hieman kerättyä itseämme ja ajatuksena oli saada maaleja aikaan vasta iskuilla. Muutamaan hyvään vastaiskuun pääsimmekin ja toisessa erässäkin saimme taas maalin aikaan. Vastustaja kuitenkin rokotti meitä hyvällä liikkuvuudella ja hienoilla kuvioilla kolmen maalin verran ja toiselle erätauolle siirryttiin vastustajan johtaessa 7 – 2. Kolmanteen erään mentäessä aloimme jo väsyä ja vastustaja jatkoi hyvää liikettään ja teki maaleja tasaiseen tahtiin. Viimeisellä minuutilla kuitenkin vastaiskumme tuottivat tulosta ja saimme maalin myös tähänkin erään. Ottelussa näkyi vastustajan taito, meidän vaihtomme venyivät ja olimme koko ajan hieman hätää kärsimässä, joukkue taisteli kuitenkin pää pystyssä loppuun saakka ehkä koko sarjan kovinta joukkuetta vastaan.

Factorin pistetytöt: Miia Koukku 1+0, Jennica Holopainen 0+1, Saara Liimatta 1+0, Veera Heikkilä 0+1, Elli Saastamoinen 1+0, Nea Uimonen 0+1

Maalikooste

Seuraavat C-tyttöjen pelit pelataankin sitten Kontiolahdessa 26.11.2017. Tervetuloa seuraamaan.