Ajankohtaista

Naisten II-divisioonan kotiturnaukseen pelaajia haalittiin mukaan sieltä sun täältä. A-tyttöjen yhtäaikainen I-divisioona turnaus Askolassa tarkoitti sitä että pelaajat piti jakaa kahteen paikkaan. Lisäksi 5 pelaajaa on tällä hetkellä loukkaantuneiden kirjoissa niin hieman rosteri rupesi käymään ohkaiseksi. Onneksi saimme naisten harrastesählyryhmästä mukaan Katin ja Marian, viime kauden päätteeksi pelikentät jättäneistä pelaajista Emin sekä täysin uutena tuttavuutena Fannin, jonka joukkueen kapteeni oli bongannut kesällä Kiteellä pelatussa katusählyturnauksessa. Vakiokalustosta mukana peleissä olivat Venny, Nelli, Iisa, Senni, Riikka, Hete ja Maija. Yhdet yhteiset harjoitukset perjantai-iltana ja sitten kohti II-divisioona pelejä.

Näillä ketjuilla mennään

TuuU – FB Factor 7-3 (1-0, 4-1, 2-2)

Kaiken kokenut ja nähnyt Tupis oli päivän ensimmäisessä pelissä vielä liian kova vastustaja Factorin tämän kertaiselle joukkueelle. Kokeneet ketut puhkoivat syötöillään Factorin puolustusta. Ei keretty yksissä treeneissä vielä saada puolustusta riittävän pitäväksi Tupiksen tasoiselle joukkueelle. Mutta heti ensimmäisessä pelissä huomasi, että meitä auttamaan tulleet pelaajat täyttivät enemmän kuin hyvin paikkansa. Ei tällä kertaa huonolle joukkueelle hävitty, ja jos omista maalipaikoissa oltais oltu tarkempia, niin lukemat olisivat olleet vieläkin siedettävämmät. Ja kuuluihan Tupiksen kopista pelin jälkeen, että on tää helppoa, kun meillä on noita maailmanmestareita. Siihen vois vastata: Ja että meillä sunnuntain harrastesählyryhmän pelaajia, jotka eivät juurikaan jääneet huonommiksi mestareista.

Factorin pistetytöt: Fanni 2+1, Maija 1+1, Iisa 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

Fanni ja Maija löysivät yhteisen sävelen nopeasti.

FB Factor – Veikot 2-1 (0-0, 0-0, 2-1)

Tunnin tauon aikana meidän piti saada juonittua oma pää tukkoon päivän loppuihin peleihin. Ja siinä todella hyvin onnistuttiin. Veikot pelissä molempien joukkueiden maalivahdit onnistuivat todella hyvin. Pelin avausmaali nähtiin vasta ajassa 34.30. Molemmilla joukkueilla oli hyviä maalipaikkoja läpi ottelun. Veikot olivat päättäneet että tällä kertaa he eivät lähde mukaan päästä päähän juoksuun ja se kävi meille enemmän kuin hyvin. Molemmat joukkueet saivat rakentaa peliä rauhassa ilman suurempaa paineistusta. Pallonhallinta oli ehkä hieman enemmän Factorilla, mutta hyvin tasainen vääntö alusta loppuun asti.

Factorin pistetytöt: Maija 1+1, Fanni 1+0, Riikka 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

Maalivahtimme Venny halusi vilttiin. No tällä kertaa päästettiin pelien välissä.

FB Factor – JorJy 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)

Ennen päivän kolmatta taistelua oli kolmen tunnin tauko, jonka pelaavat käyttivät energiavarastoja täyttäen ja lepäillen. Ottelu oli myös JorJylle turnauksen kolmas. Veikot pelin tapaan myös JorJy ottelu oli vähämaalinen ja hidastempoinen. Factorin riveihin tähän otteluun saapui mukaan kolme 2004-syntynyttä C-tyttöä. Kun joukkueesta löytyi vielä koko turnauksen urakoinut Nelli, niin kokoonpanossa oli kaiken kaikkiaan neljä C-ikäistä tyttöä, joka on aika harvinaista II-divisioona tasolla. Ottelussa nähtiin myös ensimmäistä kertaa FB Factorin historiassa äiti-tytär parivaljakko yhtä aikaa kentällä. Ottelun ikävin tilanne nähtiin hetkeä ennen JorJyn maalia, kun heidän pelaajansa kaatui maalivahtimme Vennyn päälle. Venny loukkasi tilanteessa polvensa, mutta taisteli ottelun loppuun saakka. Eihän se peli mitään kauneinta ollut, mutta hyvällä asenteella pisteet saatiin jätettyä Kontiolahteen.

Factorin pistetytöt: Maija 2+1, Fanni 1+1, Kati 0+1

Ottelun tilastot

Maalikooste

Päivän kolmanteen peliin joukkuetta tulivat vahvistamaan 2004-syntyneet C-tyttömme Julia, Aino ja Nekku.

Isot kiitokset vielä kerran talkooväelle tekemästänne työstä kotiturnauksen läpi viemiseksi.
Naisten II-divisioona jatkuu 10.12.2017 Siilinjärvellä. Siellä päästään testaamaan kärkiporukoiden Josban ja SB Welhojen nykykunto.